Soul Body Fusion®

 
Soul Body Fusion® is een energetisch proces dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent. Tijdens een Soul Body Fusion® sessie zetten we de intentie dat jouw ziel en jouw lichaam op één lijn worden gebracht. 
 
Soul Body Fusion® werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Wanneer we meer van onze ziel integreren, dan wordt onze frequentie hoger. Deuren naar healing gaan open.
 
Het werkt twee kanten uit: na een Soul Body Fusion® ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, spirit) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam). De Soul Body Fusion is permanent, maar het is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden.
 
Soul Body Fusion® kan je helpen om:

- je meer Thuis te voelen op aarde en in je lichaam

- meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven

- meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren

- meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken

- te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau

 
Hoe ziet deze behandeling eruit?
Na een korte introductie en lichaams-bewustzijns-oefening zal ik je vragen om comfortabel te gaan zitten met je handpalmen omhoog op je bovenbenen. Vervolgens vraag ik aan jouw "essentie" om dieper in je lichaam te komen en jou te ondersteunen in jouw persoonlijke processen, op de beste manier mogelijk. Vervolgens begint de energie te stromen en zul je waarschijnlijk de energie naar beneden voelen komen, beginnend bij je kruin.
 
Sommige mensen ervaren sensaties in hun gehele lichaam, anderen ervaren een verlichting van emoties, weer anderen voelen zich direct heel stevig gegrond in hun lichaam (alsof je als een magneet je lichaam in wordt getrokken). Alles is mogelijk en elke sessie is uniek. 
 
De Fusion wordt 2 keer gegeven en duurt ongeveer 10 minuten per keer. Je hoeft alleen maar te zitten en te observeren wat er gebeurt. 
 
Na de eerste fusion nemen we een korte pauze waarin we even praten over jouw ervaringen en een glas water drinken om jouw lichaam te ondersteunen in het proces. Soms stel ik vragen aan je, je mag ook zelf delen wat je ervaart óf in stilte blijven zitten en genieten van de energie. Daarna doen we de Fusion nog een keer. Vervolgens sluiten we de sessie af.
 
De behandeling bestaat meestal uit 3 sessies voor het beste resultaat, verdeeld over enkele weken.
Per sessie wordt er dus 2x een Fusion gegeven.
 
Bijdrage per sessie: 75 euro
Bijdrage voor 3 sessies: 200 euro
 
Daarnaast is het ook mogelijk om een Soul Body Fusion sessie in te planning in combinatie met een energetische healing behandeling. Bijdrage hiervoor: 20 euro
 
De Soul Body Fusion® kan ook op afstand worden gegeven. We spreken hiervoor een moment af en dan verlopen de sessies via beeldbellen.
Soul Body Fusion® Healingpraktijk Apatura | je lichaam in overeenstemming  met je bewustzijn - Apatura Healing WbD
 
-------------------------------------------------------------------
Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley
Zij schrijft op haar website:
 
“We hebben allemaal een ziel of lichtlichaam maar we zijn vaak niet in staat om het volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welbehagen te manifesteren die ons geboorterecht zijn. De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn vaker wel dan niet verkeerd afgestemd. We kunnen weerstand voelen tussen de twee of regelrecht conflict of dissociatie. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen. Onze ziel verlangt ernaar om ergens anders te zijn en ons lichaam hobbelt verder zonder de kracht en volledige aanwezigheid van de ziel".
 
Kun je je voorstellen hoe het voelt als de frequenties van je ziel en je lichaam volledig en permanent zijn samengevoegd, zoals ze zijn bedoeld?