Pranic Healing - Alles is Energie | Lisette Sevens

Energetische behandeling (healing)

 

Wat houd deze behandeling in?

De energetische behandeling bestaat uit het in balans brengen van energie-stromingen in en om het lichaam door middel van handoplegging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse healingtechnieken. 

 

Voor welke klachten is een healing helpend?

Een stagnering van de energie wordt vaak veroorzaakt door blokkades welke gaan vastzitten in het lichaam (op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau). Een healing geeft diepe ontspanning, ruimte en rust, brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is en ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam. Blokkades die zich in de loop van het leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen klachten veroorzaken. Een healing zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. 

 

Een healing bied ondersteuning bij fysieke en mentale klachten zoals:

  • (over)vermoeidheid

  • spanningsklachten, burn-out

  • niet lekker in je vel zitten

  • stressklachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn

  • buikpijn

  • migraine, hoofdpijn

  • slapeloosheid en rusteloosheid

  • uitputting door bijvoorbeeld chemokuur, een operatie of bij langdurige ziekte

  • traumatische ervaringen

Maar er hoeft natuurlijk geen klacht aanwezig te zijn om een healing te ontvangen. Een healing geeft een algehele ontspanning, voor lichaam en geest.

 

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Is het niet mogelijk om te liggen, dan vindt de behandeling plaats op een stoel. 

De meeste cliënten ervaren direct een warm gevoel, ontspanning en diepe rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Na afloop van de behandeling wordt er besproken wat er is waargenomen.

 

Kinderen

Kinderen vinden het over het algemeen fijn om behandeld te worden. Is je kind wel eens angstig, onzeker, verdrietig of slaapt hij/zij slecht? Een healing kan een positieve bijdrage leveren zodat je kind weer beter in zijn vel komt te zitten en meer in balans komt. De healing biedt ondersteuning. De ouder blijft tijdens de behandeling erbij. Indien het kind dat wenst kan hij/zij op schoot van de ouder zitten of samen op de behandeltafel liggen. Na de behandeling wordt er besproken wat er is waargenomen. Wat niet besproken kan worden op dat moment kan telefonisch op een later moment.

 

Overige informatie 

De behandeling duurt gemiddeld 75 minuten.  

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en/of behoefte. 

Bijdrage: 75 euro 

Bijdrage kinderen tot 12 jaar: 65 euro

Bijdrage korte sessie baby: 50 euro (gemiddeld 30 tot 40 minuten) 

 

NIEUWS

Op het moment versterkt Mandy Beekers (36 jaar) de praktijk met Energetisch werk voor volwassenen en kinderen. In verband met de vele aanvragen en het voorkomen van lange wachttijden is dit een heel fijne oplossing gebleken. Nieuwe cliënten worden momenteel bij haar geplaatst voor energetische healing sessies.

Mandy is naast Energetisch therapeut ook werkzaam als Mediamiek Kinderwerker. 

In haar behandelingen gaat Mandy zeer intuïtief te werk. Haar healingsessies zijn erg fijn: ontspannend, opschonend en verhelderend.

We vormen samen een goed team.