Energetische behandeling (healing)

 

Wat houd deze behandeling in?

De energetische behandeling welke ik geef bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in het lichaam door middel van handoplegging.

 

Voor welke klachten is een healing helpend?

Een stagnering van de energie wordt vaak veroorzaakt door blokkades welke gaan vastzitten in het lichaam (op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau). Een healing geeft diepe ontspanning, ruimte en rust, brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is en ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam. Blokkades die zich in de loop van het leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen klachten veroorzaken. Een healing zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. 

 

Een healing kan helpen bij klachten zoals:

  • (over)vermoeidheid

  • spanningsklachten

  • niet lekker in je vel zitten

  • stressklachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn

  • buikpijn

  • migraine, hoofdpijn

  • slapeloosheid en rusteloosheid

  • uitputting door bijvoorbeeld chemokuur, een operatie of bij langdurige ziekte

  • traumatische ervaringen

Maar er hoeft natuurlijk geen klacht aanwezig te zijn om een healing te ontvangen. Een healing geeft een algehele ontspanning, voor lichaam en geest.

 

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, eventueel met een dekentje over je heen. De meeste mensen ervaren direct een warm gevoel, ontspanning en diepe rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Na afloop van de behandeling geef ik aan je door wat ik heb waargenomen. 

De behandeling duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. De korte behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en / of behoefte.

 

Kinderbehandeling

Kinderen vinden het heerlijk om behandeld te worden. Is je kind wel eens angstig, onzeker, verdrietig of slaapt hij/zij slecht? Een healing kan een positieve bijdrage leveren zodat je kind weer beter in zijn vel komt te zitten. De healing biedt ondersteuning. De behandeling is voor kinderen tot 12 jaar. De ouder blijft tijdens de behandeling erbij. Indien het kind dat wenst kan hij/zij op schoot van de ouder zitten of samen op de behandeltafel liggen. Na de behandeling bespreek ik wat ik heb waargenomen. Wat niet besproken kan worden op dat moment doe ik telefonisch op een later moment.

Tip: vergeet eventueel de knuffel of kroel niet, ik zal deze ook meenemen in de behandeling.

 

Overige informatie

Bijdrage: 69 euro

Korte sessie: 35 euro

 

Bijdrage kinderen: 60 euro

Vervolgsessie kinderen kort: 35 euro

 

- Kun je niet naar mijn praktijk komen? Het is voor mij geen probleem om naar jou te komen. Ik neem dan een inklapbare behandeltafel mee.

- Ook is het mogelijk dat ik je een healing op afstand geef. Onder het kopje healing op afstand lees je hier meer over. 

 

 

 

 

NB.

Een behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.