Energetische behandeling

 

Wat houd deze behandeling in?

De energetische behandeling (healing) welke ik geef bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam.

 

Voor welke klachten is een healing helpend?

Een stagnering van de energie wordt vaak veroorzaakt door blokkades welke gaan vastzitten in het lichaam (op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau). Een healing geeft diepe ontspanning, ruimte en rust, brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is en ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen klachten veroorzaken. Een healing zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. 

 

Een healing kan helpen bij klachten zoals:

  • (over)vermoeidheid

  • stressklachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn

  • buikpijn

  • migraine, hoofdpijn

  • slapeloosheid en rusteloosheid

  • uitputting door bijvoorbeeld chemokuur, een operatie of bij langdurige ziekte

  • traumatische ervaringen

Maar er hoeft natuurlijk geen klacht aanwezig te zijn om een healing te ontvangen. Een healing geeft een algehele ontspanning, voor lichaam en geest.

 

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, eventueel met een dekentje over je heen. De meeste mensen ervaren direct een warm gevoel, ontspanning en diepe rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Als ik voel dat je niet goed geaard bent, dus niet goed in je lichaam zit, gaan we daar eerst mee aan de slag. Na afloop van de behandeling geef ik aan je door, middels een soort reading, wat ik heb waargenomen en gevoeld. Ik geef alleen door wat voor jou van toegevoegde waarde is. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van etherische olie welke ik speciaal afstem op jou.

 

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Een afsluitend nagesprek geeft je de mogelijkheid om eventueel jouw ervaring te delen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en/of behoefte. 

 

Bijdrage: 65 euro.

 

Begeleidingstraject

- Tarief voor een traject van 10 behandelingen (1x per maand): 600 euro

 

Kun je niet naar mijn praktijk komen, dan is het mogelijk dat ik je een afstandshealing geef. Onder het kopje healing op afstand lees je hier meer over. Ook is het voor mij geen probleem om naar jouw huis te komen.

 

Kinderbehandeling

Kinderen vinden het heerlijk om behandeld te worden. Is je kind wel eens angstig, onzeker of verdrietig? Een healing kan een positieve bijdrage leveren zodat je kind weer beter in zijn vel komt te zitten. De healing biedt ondersteuning. De behandeling is voor kinderen tot 12 jaar. De ouder blijft tijdens de behandeling erbij. Indien het kind dat wenst kan hij/zij op schoot van de ouder zitten of samen op de behandeltafel liggen. Vaak is het zo dat ik ook de moeder en/of vader aanraad een behandeling te nemen. Dit is niet altijd het geval. In een afsluitend nagesprek ga ik hier verder op in.

 

Tip: vergeet eventueel de knuffel of kroel niet, ik zal deze ook meenemen in de behandeling.

 

De sessie duurt ongeveer 60 minuten met voor en na bespreking. Na de sessie krijg je van mij per mail een verlsag omdat we vaak niet alles kunnen bespreken op dat moment.

Je krijgt van te voren een vragenlijst met ja/nee antwoorden per mail toegestuurd. Deze lijst mag je meenemen naar de afspraak. Het zijn vragen om te kijken of jouw kindje wellicht hoogsensitief is. Na de sessie krijg je een mapje mee naar huis met tips, info en een leuke opdracht om een "trots-pot" te maken.

 

Bijdrage: 55 euro.

 

NB.

Een behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.