Energetische behandeling (healing)

 

Wat houd deze behandeling in?

De energetische behandeling welke ik geef bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in het lichaam door middel van handoplegging. Hierbij maak ik gebruik van diverse healingtechnieken.

 

Voor welke klachten is een healing helpend?

Een stagnering van de energie wordt vaak veroorzaakt door blokkades welke gaan vastzitten in het lichaam (op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau). Een healing geeft diepe ontspanning, ruimte en rust, brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is en ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam. Blokkades die zich in de loop van het leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen klachten veroorzaken. Een healing zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. 

 

Een healing kan helpen bij fysieke en mentale klachten zoals:

  • (over)vermoeidheid

  • spanningsklachten

  • niet lekker in je vel zitten

  • stressklachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn

  • buikpijn

  • migraine, hoofdpijn

  • slapeloosheid en rusteloosheid

  • uitputting door bijvoorbeeld chemokuur, een operatie of bij langdurige ziekte

  • traumatische ervaringen

Maar er hoeft natuurlijk geen klacht aanwezig te zijn om een healing te ontvangen. Een healing geeft een algehele ontspanning, voor lichaam en geest.

 

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, eventueel met een dekentje over je heen of je zit op een stoel. De meeste mensen ervaren direct een warm gevoel, ontspanning en diepe rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Na afloop van de behandeling geef ik aan je door wat ik heb waargenomen. 

 

Kinderbehandeling

Kinderen vinden het over het algemeen genomen fijn om behandeld te worden. Is je kind wel eens angstig, onzeker, verdrietig of slaapt hij/zij slecht? Een healing kan een positieve bijdrage leveren zodat je kind weer beter in zijn vel komt te zitten. De healing biedt ondersteuning. De behandeling is voor kinderen tot 12 jaar. De ouder blijft tijdens de behandeling erbij. Indien het kind dat wenst kan hij/zij op schoot van de ouder zitten of samen op de behandeltafel liggen. Na de behandeling bespreek ik wat ik heb waargenomen. Wat niet besproken kan worden op dat moment doe ik telefonisch op een later moment.

Tip: vergeet eventueel de knuffel of kroel niet, ik zal deze ook meenemen in de behandeling.

 

Overige informatie

De behandeling duurt gemiddeld een uur. De korte behandeling gemiddeld een half uur.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en/of behoefte. 

 

Bijdrage: 69 euro

Korte sessie: 35 euro

 

- Betaling geschiedt middels een betaalverzoek of factuur direct na de sessie of per contante betaling.

- Kun je niet naar mijn praktijk komen? Het is voor mij geen probleem om naar jou te komen. Ik neem dan een inklapbare behandeltafel mee. De vergoeding hiervoor is 0,35 cent per km.

 

NIEUWS!!

Juni 2022

In verband met drukte in de praktijk en hierdoor een lange wachtlijst, ben ik voor komende periode een samenwerking aangegaan met collega Mandy Beekers. Zij komt mij de komende maanden ondersteunen in mijn praktijk met haar mooie healing werk. Op deze manier is er geen lange wachtlijst meer en hoeven eventuele vervolgafspraken ook geen weken meer te duren. Je wordt dus ingepland bij wie er op dat moment plek is in de agenda.

 

Wie is Mandy?

 

Mandy is 35 jaar en heeft SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlening) gestudeerd aan de Hogeschool. Ze is energetisch healer en kindercoach / mediamiek (kinder)werker. Mandy gaat zeer intuïtief te werk in haar healing sessies. Met haar zachte en liefdevolle energie zul je je zeker op je gemak voelen bij haar.

 

Mandy en ik kennen elkaar al vanaf het begin dat ik mijn praktijk opende in 2015. 

Ze heeft diverse cursussen en workshops bij mij gevolgd maar ook elders haar kennis en ervaring opgedaan en verrijkt. 

 

We hebben dezelfde zienswijze en missie en daarom voelt deze samenwerking erg goed!

 

 

 

NB.

Een behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.