Healing en/of reading op afstand

 

Wat is een healing op afstand?

Energie is niet verbonden aan tijd, ruimte of plaats. Energie stroomt overal doorheen. Vandaar ook dat een healing op afstand net zo veel effect heeft als een fysieke healing bij mij in de praktijk. 

 

Werkwijze healing op afstand

- We spreken een datum en tijd af. 

- Je krijgt het protocol voor de afstandshealing van te voren per mail toegestuurd. Hierin leg ik alles uitgebreid uit.

- Je hoeft de deur niet uit, fijn in jouw vertrouwde omgeving.

 

Aan de hand van jouw foto leg ik een energetische verbinding. Daarna begin ik de healing. Ondertussen ga ik ‘scannen’ waar m’n aandacht naartoe getrokken wordt. Naast energetisch therapeut ben ik ook heldervoelend. Via jouw foto kan ik lezen en voelen waar er eventuele blokkades zitten. Hier gaat extra aandacht naar uit.

 

Wat doe ik?

Ik maak gebruik van diverse healingtechnieken welke zeer effectief werken op afstand, zoals Quantum touch, Soul Body Fusion en Reiki. Tevens gebruik ik mijn biotensor (meetinstrument) om diverse aspecten te checken, zoals onder andere jouw energielevel, negatieve energie die je bij je kunt dragen en jou belemmerd etc. Deze aspecten kunnen dan aangevuld en/of verwijderd worden. 

 

Wat kun je ervaren?

Je kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kun je doezelig of slaperig worden. Soms merk je in het geheel niets maar merk je toch achteraf dat je klachten sterk zijn verminderd of verdwenen. Of je ervaart gewoon een heel fijn ontspannen gevoel. Door een healing op afstand wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt er een reiniging en opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken voor het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. 

 

Wat zijn de doelen van een healing op afstand?

  • Opschoning van jouw energie.
  • Het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking zetten.
  • Het in balans brengen van jouw aura en chakra's.
  • Ontspanning, rust en ruimte; in lichaam en geest.
 

Afstandshealing

Bijdrage: 60 euro

Aan de hand van jouw foto leg ik een energetische verbinding. Daarna begin ik de healing. Ondertussen ga ik ‘scannen’ waar m’n aandacht naartoe getrokken wordt. Via jouw foto kan ik lezen en voelen waar er eventuele blokkades zitten. Hier gaat extra aandacht naar uit. Na afloop van de afstandshealing krijg je een verslag per mail toegestuurd. Hierin leg ik uit wat ik voelde, ervoer en mijn bevindingen en inzichten voor jou.

 

Reading

Bijdrage: 50 euro

Hiervoor hoeven we geen afspraak te maken. Binnen 2 tot 5 dagen na aanvraag krijg je het verslag van de reading per mail toegestuurd. 

Ik maak gebruik van de tarot, lenormandkaarten, orakelkaarten en mijn heldervoelendheid. Verder lees ik jouw foto en geef ik aan je door wat op dat moment belangrijk is. Wat ik nodig heb is jouw foto en geboortedatum.

 

Afstandshealing met verslag en reading

Bijdrage: 85 euro

Aan de hand van jouw foto leg ik een energetische verbinding. Daarna begin ik de healing. Ondertussen ga ik ‘scannen’ waar m’n aandacht naartoe getrokken wordt. Via jouw foto kan ik lezen en voelen waar er eventuele blokkades zitten. Hier gaat extra aandacht naar uit. 

Na afloop van de afstandshealing krijg je een verslag per mail toegestuurd. Hierin leg ik uit wat ik voelde, ervoer en mijn bevindingen en inzichten voor jou. Tevens zit hier een reading bij. Ik maak gebruik van de tarot, lenormandkaarten, orakelkaarten en mijn heldervoelendheid. Verder lees ik jouw foto en geef ik aan je door wat op dat moment belangrijk is.