Healing op afstand

 

Wat is een healing op afstand?

Energie is niet verbonden aan tijd, ruimte of plaats. Energie stroomt overal doorheen. Vandaar ook dat een healing op afstand net zo veel effect heeft als een fysieke healing bij mij in de praktijk. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit heeft dus ook invloed op hoe jij je voelt, maar ook over eventuele fysieke en emotionele klachten die je ervaart.

 

Werkwijze healing op afstand

Aan de hand van je vooornaam, geboortedatum en jouw foto leg ik een energetische verbinding. Daarna begin ik de healing. Ondertussen ga ik ‘scannen’ waar m’n aandacht naartoe getrokken wordt. 

 

Wat zijn de doelen van een healing op afstand?

  • Opschoning van energie.
  • Het loslaten van blokkades.
  • Het zelfhelend vermogen zijn werk laten doen.
  • Het in balans brengen van je aura en chakra's.
  • Opladen met positieve energie.
 

Hoelang duurt een healing op afstand?

Dat verschilt maar ik ben er meestal zo'n 45 minuten mee bezig. Na afloop maak ik een verslag. Hierin leg ik uit wat ik voelde, ervoer en mijn bevindingen. Dit verslag stuur ik je na de healing per e-mail toe.

 

Bijdrage: 60 euro

 

NB.

Een behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.