Energetische en Transformatieve sessies

 

Energetische en transformatieve coaching helpt bij diverse stukken van jouw ontwikkeling en bewustzijn en draagt bij aan het in balans brengen van kracht en zachtheid in jezelf. 

 

In een sessie richt je jouw aandacht diep naar binnen om contact te maken met jouw meest zuivere Innerlijke zelf. Vaak is er vroeger een manier van (over)leven ontstaan die nu niet meer nodig is en mag veranderen. Door bewust te kijken naar emoties en deze heel bewust te voelen in je lichaam en er te laten zijn en niet meer weg te stoppen, kun je gevoelens/energieën die ‘vast’ blijven zitten losmaken en vervolgens in een geleidelijk proces loslaten. Diepere en soms zelfs onbewuste gevoelens worden aangeraakt, losgeweekt en geleidelijk aan losgelaten, om te merken dat je op een nieuwe manier dingen wilt gaan aanpakken in je dagelijkse leven.

 

Manier van werken

De aandacht naar binnen brengen om vanuit liefdevolle intentie in verbinding met Jezelf te Zijn en te ervaren wat er zich dan aandient. Ik maak gebruik van diverse technieken. Ademhalingsoefeningen, meditatie en oefeningen om het zenuwstelsel te reguleren worden ingezet. Vaak worden deze technieken gecombineerd om tot een bijzonder resultaat te komen. Nadere uitleg onder het kopje sessies.

 

Wat brengt het jou?

Ontspanning, rust, jezelf beter leren kennen, loslaten van blokkades en pijnstukken die jou belemmeren om in het NU te leven en bewustwording daarop. Overtuigingen die jou niet verder helpen mogen onder ogen worden gezien en daarna worden opgeruimd. Ze mogen plaats maken voor groei, inspiratie en ruimte. Door heel bewust in die diepe lagen te zijn en te voelen kan er plotseling iets helder worden; een inzicht ontstaan, waardoor die gevoelens in beweging komen en je energieveld kan veranderen. 

 

Jijzelf bent de aangever van wat er mag gaan gebeuren. Elke nieuwe afspraak vormt zich n.a.v. de situatie zoals deze dan is. Zo ontstaat een ontwikkeling; een transformatie, die het dagelijks leven positief gaat veranderen. Mijn bijdrage is het ‘aanwezig’ zijn in liefdevolle en ondersteunende energie in een veilige omgeving.

 

Lees meer over EFT: https://www.lotus-healing.nl/services/coaching/eft-emotional-freedom-technique/

Lees meer over Innerlijk Kind werk: https://www.lotus-healing.nl/services/coaching/innerlijkkind-werk/

 

Overige informatie:

  • Bijdrage: intake en 1e sessie: 125 euro (gemiddeld 1,5 uur)
  • Bijdrage vervolgsessie: 99 euro

(genoemde prijs is incl. werkboek-naslagwerk, schriftelijk verslag en/of geluidsopname van de sessie en nazorg)

 

Vaak reserveert de werkgever een budget voor ontwikkeling van het personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in jouw groei en ontwikkeling of reïntegratie. Wanneer de werkgever bereid is de kosten te betalen, zal ik na het eerste gesprek in overleg met jou en jouw werkgever een offerte opstellen voor de werkgever en zullen de kosten direct aan de werkgever in rekening gebracht worden.