Even voorstellen ... 

 

 

Hoi en welkom,

 

Synchroniciteit, ja daar geloof ik zeker in, alles komt op het juiste moment ...

 

Ruim 17 jaar heb ik gewerkt als directiesecretaresse. Het werd duidelijk tijd voor iets heel anders. Mijn droom is uitgekomen; per 2015 ben ik gestart met mijn praktijk.

 

Diverse hobbels en processen heb ik in mijn leven ervaart en doorleefd. En nog steeds komen er vele uitdagingen op mijn pad. Nu kan ik zeggen dat ik er steeds weer sterker en krachtiger uitkom. Het leven zit vol lessen, spiegels en uitdagingen!

 

Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen en zoveel mooie boodschappen en tekens op mijn pad, kwam het opzetten van een eigen praktijk als vanzelf. Ik zie mijn werk dan ook zeker als mijn roeping.

 

Naast mijn hoogsensitiviteit ben ik heldervoelend, dit betekend dat ik subtiele energieën waarneem. Verder heb ik mijn mediamieke "gaven" verder ontwikkeld in de loop van de jaren en mag ik een heel krachtig en verhelderend consult aan jou geven. Als Intuïtief en empathisch mens zal ik vanuit een liefdevolle benadering met jou aan de slag gaan om te kijken wat jij nu nodig hebt, waar de eventuele blokkade zit en hoe je hier mee om kunt gaan.

 

Mijn aanbod is divers geworden in de loop van de jaren. Men vindt mijn praktijk voornamelijk voor : 

- energetische behandeling - meditatieles -klankschaalmassage -aromatherapie en HSP coaching. 

 

Ik bied een divers aanbod aan cursussen en workshops aan (ook online met begeleiding). Regelmatig worden er fijne activiteiten georganiseerd zoals lachyoga, meditatieavonden en klank-lig-concerten. Tevens ben ik met heel veel plezier werkzaam als consultente bij Mediumchat waar ik online via de chat een reading, kaartlegging en/of een healing verzorg. ( https://www.mediumchat.nl/consulenten/Healer-Natasja-L ) 

 

Bewust heb ik alle titels van opleidingen, cursussen et cetera achterwege gelaten. Deze zijn mijn weg geweest om te komen tot waar ik nu ben, ik blijf mezelf ook steeds verder ontwikkelen. Ik leer iedere dag bij door het ontmoeten van mensen die mijn pad kruisen en situaties welke zich voordoen.

 

Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, in welke vorm dan ook, dan ontmoet ik je graag.

 

Voel je meer dan welkom.

 

Warme groet,

Natasja

 

 

    ***

Kom, volg je pad, volg de roep van je ziel,

ontdoe je van je cocoon en wordt de vlinder die je

altijd al was, voorbestemd om te zijn ...

 

Durf te stralen, durf in je lichtkracht

te gaan staan, in verbondenheid

met al wat leeft, voor het hoogste welzijn

van jezelf en alles rondom je heen ....

***