Even voorstellen ... 

 

Hoi en welkom,

 

Synchroniciteit, ja daar geloof ik zeker in, alles komt op het juiste moment ...

 

Ruim 17 jaar heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Het werd duidelijk tijd voor iets heel anders. Mijn droom is uitgekomen; per 2015 ben ik gestart met mijn praktijk.

 

Diverse hobbels en processen heb ik in mijn leven ervaart en doorleefd. Nog steeds komen er uitdagingen op mijn pad, maar door bewustwording hierop kom ik er sterker en krachtiger uit. Het leven zit vol lessen, spiegels en uitdagingen! Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen en zoveel mooie tekens op mijn pad, kwam het opzetten van een eigen praktijk als vanzelf. Ik zie mijn werk dan ook zeker als mijn roeping.

 

Naast mijn hoogsensitiviteit ben ik heldervoelend, dit betekend dat ik subtiele energieën waarneem. Daarnaast heb ik mijn mediamieke "gaven" verder ontwikkeld in de loop van de jaren en mag ik een heel krachtig en verhelderend consult aan jou geven. 

 

In 2004 begon mijn bewustwordingsreis door het behalen van de Master graad in Usui Reiki. Hierna heb ik allerlei opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis te vergroten. Onder andere de opleidingen, Mediumschap level 1 & 2, Intuïtieve ontwikkeling, Klankschaalmassage, Zielskracht coaching, Usui Reiki master, Meditatie- ademhaling en Mindfulness, Kundalini Reiki Master, Life coaching, Aromatherapie, Manifesteren vanuit je hart en ziel, transformatief coachen. 

 

Verder ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid (hsp). Ik heb zelf mogen ervaren wat bewustwording hiervan kan betekenen, dit heeft mijn leven een positieve wending gegeven en dat heeft mij gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op dit gebied en ben ik bezig met de opleiding tot hooggevoeligheidscoach. 

 

Mijn aanbod is divers geworden in de loop van de jaren. Men vindt mijn praktijk voornamelijk voor: 

- energetische behandelingen - meditatieles en HSP coaching. 

 

Ik bied een divers aanbod aan cursussen en workshops aan. Tevens ben ik met heel veel plezier werkzaam als consultente bij Mediumchat waar ik online via de chat een coachsessie, reading of healing verzorg. ( https://www.mediumchat.nl/consulenten/Healer-Natasja-L ) .

 

Ik blijf mezelf verder ontwikkelen door scholing en bijscholing. Ik leer iedere dag bij door het ontmoeten van mensen die mijn pad kruisen en situaties welke zich voordoen. Als intuïtief en empathische persoon zal ik vanuit een liefdevolle benadering met jou aan de slag gaan om te kijken wat jij nu nodig hebt, waar de eventuele blokkade zit en hoe je hier mee om kunt gaan.

 

Warme groet,

Natasja