Even voorstellen ... 

 

Welkom

Mijn naam is Natasja (47 jaar). Ik ben de oprichtster van Praktijk Lotus healing.

Synchroniciteit, daar geloof ik zeker in, alles komt op het juiste moment! Ruim 18 jaar heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Het werd duidelijk tijd voor iets heel anders. Mijn droom is uitgekomen; per 2015 ben ik gestart met mijn praktijk.

 

In 2004 begon mijn bewustwordingsreis door het behalen van de Master graad in Usui Reiki. Hierna heb ik allerlei opleidingen, cursussen, trainingen en workshops gevolgd om mijn kennis te vergroten. Van diverse soorten healingmethoden, meditatietechnieken, intuïtieve coaching tot het Mediumschap. Verder ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid (hsp). Ik heb zelf mogen ervaren wat bewustwording hierop kan betekenen. In 2019 heb ik dan ook de opleiding tot hooggevoeligheidscoach gevolgd.

 

In 2021 heb ik de training Transformatief Coachen (TCO) afgerond. Een ware aanvulling op mijn werk in mijn praktijk. Blijvende, helende transformatieve sessies faciliteren welke leiden tot een lichter leven.

 

Ik leer iedere dag bij door het ontmoeten van mensen die mijn pad kruisen en situaties welke zich voordoen. Het leven zit vol lessen, spiegels en uitdagingen! Wat cliënten terugkoppelen is dat ze zich veilig en snel op hun gemak voelen bij en door mij. Hierdoor durft men zich te openen en merken en voelen cliënten hoe prettig het is om (eindelijk) gehoord en gezien te worden.

 

Ik werk vanuit mijn hart, intuïtieve vermogens en ervaringsdeskundigheid en bied professionele persoonlijke begeleiding met betrokkenheid, diepgang en ruimte voor gevoel. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, in welke vorm dan ook, dan ontmoet ik je graag.

 

Warme groet,

Natasja

 

De praktijkruimte bevindt zich op de 2e etage.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor en naast het gebouw.