Even voorstellen ... 

 

Hoi en welkom,

 

Synchroniciteit, ja daar geloof ik zeker in, alles komt op het juiste moment ...

 

Ruim 17 jaar heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Het werd duidelijk tijd voor iets heel anders. Mijn droom is uitgekomen; per 2015 ben ik gestart met mijn praktijk.

Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen en zoveel mooie tekens op mijn pad, kwam het opzetten van een eigen praktijk als vanzelf. Ik zie mijn werk dan ook zeker als mijn roeping.

 

In 2004 begon mijn bewustwordingsreis door het behalen van de Master graad in Usui Reiki. Hierna heb ik allerlei opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis te vergroten. Van diverse soorten healingmethoden, meditatietechnieken tot het Mediumschap. Verder ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid (hsp). Ik heb zelf mogen ervaren wat bewustwording hierop kan betekenen, dit heeft mijn leven een positieve wending gegeven en dat heeft mij gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op dit gebied en heb ik de opleiding tot hooggevoeligheidscoach gevolgd in 2019. 

 

Eind 2021 heb ik de training Transformatief Coachen (TCO) afgerond. Een ware aanvulling op mijn werk in mijn praktijk. Blijvende, helende transformaties faciliteren die leiden tot een lichter leven. Dit door het inzetten van healingtechnieken als EFT (Emotional Freedom Techniques), Trance healing (lichte hypnose) en Innerlijkkind werk.

 

Mijn aanbod is divers geworden in de loop van de jaren. Men vindt mijn praktijk voornamelijk voor: 

- Healing sessies - Energetische coaching - Meditatie sessies en Reiki cursussen. 

 

Ik leer iedere dag bij door het ontmoeten van mensen die mijn pad kruisen en situaties welke zich voordoen. Het leven zit vol lessen, spiegels en uitdagingen! Wat cliënten terugkoppelen is dat ze zich veilig en snel op hun gemak voelen bij en door mij. Daardoor durft men zich te openen en merken en voelen cliënten hoe prettig het is om (eindelijk) gehoord en gezien te worden.

 

Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, in welke vorm dan ook, dan ontmoet ik je graag.

 

Warme groet,

Natasja