Even voorstellen ... 

 

Hoi en welkom,

 

Synchroniciteit, ja daar geloof ik zeker in, alles komt op het juiste moment ...

 

Ruim 17 jaar heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Het werd duidelijk tijd voor iets heel anders. Mijn droom is uitgekomen; per 2015 ben ik gestart met mijn praktijk.

Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen en zoveel mooie tekens op mijn pad, kwam het opzetten van een eigen praktijk als vanzelf. Ik zie mijn werk dan ook zeker als mijn roeping.

 

In 2004 begon mijn bewustwordingsreis door het behalen van de Master graad in Usui Reiki. Hierna heb ik allerlei opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis te vergroten. Van diverse soorten healingtechnieken tot het Mediumschap. Verder ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid (hsp). Ik heb zelf mogen ervaren wat bewustwording hierop kan betekenen, dit heeft mijn leven een positieve wending gegeven en dat heeft mij gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op dit gebied en heb ik de opleiding tot hooggevoeligheidscoach gevolgd in 2019. Op dit moment (2021) volg ik de training Transformatief coachen.

 

Mijn aanbod is divers geworden in de loop van de jaren. Men vindt mijn praktijk voornamelijk voor: 

- healing behandelingen - meditatieles en energetische-coaching. 

 

Ook ben ik sinds 2018 met veel plezier werkzaam als coach bij Mediumchat waar ik online via de chat een coachsessie, reading of healing verzorg. 

https://www.mediumchat.nl/consulenten/Healer-Natasja-L ) .

 

Ik leer iedere dag bij door het ontmoeten van mensen die mijn pad kruisen en situaties welke zich voordoen. Het leven zit vol lessen, spiegels en uitdagingen! Wat mensen terugkoppelen is dat ze zich veilig en snel op hun gemak voelen bij mij. Daardoor durven ze zich te openen en merken ze hoe prettig het is om (eindelijk) gehoord en gezien te worden.

 

Warme groet,

Natasja