Reiki Opleidingscentrum ZuidWestHoek

PRAKTIJK LOTUS HEALING IS EEN REIKI OPLEIDINGSCENTRUM IN DE TRADITIONELE VORM VAN USUI REIKI, 

THE USUI SYSTEM OF NATURAL HEALING.

 

Reeds 18 jaar ben ik Reiki Master.

In het jaar 2005 is Reiki het begin geweest van mijn "spirituele pad". Ik heb de Reiki cursussen gevolgd volgens het traditionele Usui Reiki systeem. Na Reiki I, volgde Reiki II en Reiki III, de Master healer & teacher opleiding tot Reiki Master. De Mastergraad heb ik in 2015 nog een keer gedaan, als opfrissing toen ik mijn praktijk ging starten. 

 

Sinds de start van mijn praktijk verzorg ik alle Reiki cursussen en inwijdingen en mag ik mijn praktijk een Reiki Opleidingcentrum noemen.

 

Reiki leren: 

  • - Eerste graad: het doel van de eerste inwijding is dat je jezelf opent en ‘uitlijnt’ op de Reiki energie. Je leert hoe je jezelf kunt behandelen.
  • - Tweede graad: je leert hoe je aan anderen een Reiki behandeling geeft, dit met gebruik van 3 Reiki symbolen. Ook leer hoe je Reiki behandeling op afstand kunt geven. 
  • - Derde graad: dit wordt ook wel Reiki Master en Practitioner genoemd. De derde graad wordt uitgebreid met nog 1 krachtig Reiki-symbool. 
 
Ik geef alle cursussen aan een groepje van maximaal 2 cursisten. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk en op deze manier is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te oefenen. Het certificaat wat je krijgt na iedere cursus is voorzien van de officiële Usui Reiki stempel. Je bent dus gegarandeerd van een officiële cursus en certificaat.
 
Omdat ik de cursussen aan maximaal 2 cursisten per cursus geef volstaat een dagdeel. Hoelang we bezig zijn is verschillend per cursus maar gemiddeld genomen is dit 4 uur, we nemen alle tijd die nodig is. Ik bied na de cursus uitgebreide nazorg zodat je altijd bij me terecht kunt voor vragen in jouw persoonlijke en spirituele proces. 
 
Heel belangrijk!
Ik besteed in de Reiki cursussen extra aandacht aan gronden/aarden, bescherming en het energetisch reinigen van jouw woonruimte en/of praktijkruimte. 
 
Iedere cursus starten we met het energetisch schoonmaken van jouw energieveld. Een orakelkaart met persoonlijke boodschap ligt voor je klaar!
 
In het onderstaande menu lees je meer over de inhoud van de Reiki cursussen.