Access Bars Sessie | De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing -  Cursussen

Access Bars behandeling

 

Access Bars: 

Meer ontspanning, rust en ruimte in je hoofd.

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

 

Voor welke klachten is Access Bars helpend:

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Het is een fijne behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens en zeker na de behandeling merken. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt.

 

Hoe ziet een Access Bars behandeling ertuit: 

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op de behandeltafel. Terwijl ik de punten op je hoofd zacht aanraak. Door het aanraken van de bars, ontlaad je lichaam deze punten. Wetenschappelijk is aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

 

De behandeling duurt ongeveer 75 minuten, bij kinderen is dit veel korter omdat zij erg ontvankelijk zijn. Een afsluitend nagesprek geeft je de mogelijkheid om eventueel jouw ervaring te delen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en/of behoefte. 

 

Bijdrage: 65 euro.

Bijdrage kinderen: 55 euro.

 

Begeleidingstraject

- Tarief voor een traject van 10 behandelingen (1x per maand): 600 eur

Ontspanning, rust en ruimte in hoofd en lichaam.

 

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd. 32 punten op het hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt en jou niet dient, wordt verwijderd.

 

Voor welke klachten is Access Bars helpend?

Cliënten die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. 

Het is een fijne behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens en zeker ook na de behandeling voelen. Cliënten ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt.

 

Hoe ziet een Access Bars behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, terwijl ik de punten op jouw hoofd zacht aanraak. Door het aanraken van de bars ontlaad het lichaam deze punten. Wetenschappelijk is aangetoond dat een Access Bars sessie invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

 

Overige informatie

De behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten. 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en/of behoefte. 

Bijdrage: 85 euro

Bijdrage kinderen tot 12 jaar: 65 euro

 

Access Bars