Wanneer je hoofd overloopt, je vergeetachtig wordt en geen overzicht meer hebt, wordt het tijd om even rust te nemen. Een druk en vol hoofd is als zand in een glas water. Zolang je blijft roeren, zal het water troebel blijven. Helderheid ontstaat door rust. 

 

Meditatiemiddag met klankhealing

1x per maand op vrijdagmiddag 

 

Er komt van alles voorbij tijdens deze fijne middagen, zoals visualisaties, geleide meditaties en ademhalings en mindfulness oefeningen. Ik eindig met een klankhealing. De mooie klanken gecombineerd met de trillingen van deze bijzondere instrumenten zorgen voor een diepe eind-ontspanning. Heerlijk nagenieten op je matje onder een dekentje.

 

Iedere middag is weer anders maar altijd gericht op onstpanning. Echt even een moment voor jezelf. Na afloop is er ruimte om te delen met elkaar indien je dit fijn vind. Intuitief leg ik op iedere mat een orakelkaart, bijzonder hoe altijd de booschap voor jou moet zijn.

  • Tijd:            we beginnen om 13u en eindigen rond 15u.
  • Wanneer:    1x per maand op vrijdagmiddag. Meestal de laatste vrijdag van de maand. Voor data stuur me een berichtje.
  • Bijdrage:     25 euro 
  • Overige:      meditatiekussens, matjes en dekens zijn allemaal aanwezig. Neem een flejse water en extra sokken mee als je dat fijn vind.
 

We sluiten af met thee en wat lekkers. Het aantal deelnemers voor deze middag is beperkt tot 4 dames. De groep is bewust klein, zo blijft er ruimte voor persoonlijke aandacht. Iedereen is welkom, je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben. Ik neem je liefdevol mee.