Ontspanning met meditatie en klankhealing 

 

Wat gaan we doen?

We beginnen met een ademhalings en aardingsmeditatie gevolgd door een mindfulness oefening of een fijne geleide meditatie. Ik eindig met een klankhealing. De mooie klanken gecombineerd met de trillingen van diverse bijzondere instrumenten zorgt voor een diepe eind-ontspanning. Heerlijk nagenieten op je matje onder een dekentje. 

 

Iedere middag is weer anders maar altijd gericht op onstpanning. Echt even een moment voor jezelf. Na afloop is er ruimte om te delen met elkaar indien je dit fijn vind. Intuïtief leg ik op iedere mat een orakelkaart, bijzonder hoe de boodschap voor jou moet zijn op dat moment.

 

Iedereen is welkom, je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben. Ik neem je liefdevol mee.

 

  • Tijd:            we beginnen om 13u. We eindigen rond 15u. (meestal loopt dit wat uit).
  • Wanneer:    1x per mnd op vrijdagmiddag. Meestal de laatste vrijdag van de maand. Op verzoek is een andere dag / tijd ook mogelijk.
  • Bijdrage:     27,50 euro.
  • Overige:      meditatiekussens, matjes en dekens zijn allemaal aanwezig. Neem een flesje water, een handdoek en extra sokken mee als je dat fijn vind.
 
We sluiten af met thee en wat lekkers. Het aantal deelnemers voor deze middag is beperkt tot 5 dames. De groep is bewust klein, zo blijft er ruimte voor persoonlijke aandacht. De middag gaat door bij 4 aanmeldingen.
 
 
 

Wanneer je hoofd overloopt, je vergeetachtig wordt en geen overzicht meer hebt, wordt het tijd om even rust te nemen. 

Een druk en vol hoofd is als zand in een glas water. Zolang je blijft roeren, zal het water troebel blijven. 

Helderheid ontstaat door rust.