Reiki cursussen

 

REIKI I

De basis voor je eerste afstemming op Reiki. 

 

REIKI I, LESINHOUD 

- De geschiedenis van Mikao Usui en Reiki.

- Wat is Reiki en hoe werkt het?

- De vijf principes van Reiki.

- De relatie tot de chakra’s.

- De handposities voor het behandelen van jezelf.

- Leren en oefenen van een Reiki zelfbehandeling. 

- Vier inwijdingen om af te stemmen op Reiki 1.

 

Wat kun je verwachten na de cursus?

Na deze cursus zul je je zelfverzekerd voelen en bekwaam zijn in het gebruiken van Reiki voor jezelf. Je start met je 21 daagse periode van zelfbehandeling. Een periode van zuivering en heling, bedoeld om de inwijding te laten integreren in jouw energiesysteem. Deze zuivering kun je ervaren op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau. Tijdens de 21 daagse periode van zelfbehandelingen zal ik je wekelijks begeleiden per mail.

 

Bijdrage

Cursus Usui Reiki I: 250 euro

De genoemde prijs is inclusief werkmap, uitgebreid cursusmateriaal, officieel certificaat, versnaperingen en nazorg. 

 
 

REIKI II

Voorwaarde om deel te nemen aan deze cursus is dat je ongeveer twee tot drie maanden Reiki I hebt toegepast. Het maakt niet uit als je Reiki I bij een andere Reiki master hebt gevolgd. Mocht je de Reiki I cursus bij een andere Reiki master hebben gevolgd dan stuur ik je het naslagwerk van mijn Reiki I cursus toe. 

Tijdens deze cursus wordt de Reiki energie die door jou stroomt versterkt. Je manifestatiekracht wordt vergroot, waardoor jouw Reiki behandelingen veel krachtiger worden en je ook anderen kunt gaan behandelen. Je maakt kennis met 3 Reiki symbolen. Je leert hoe en wanneer je de symbolen kunt inzetten, en je leert ze te voelen en te ervaren. Tevens leer je een Reiki behandeling op afstand te geven.

 

REIKI II, LESINHOUD 

-Een korte samenvatting van Reiki I.

-De Reiki symbolen en hun mantra’s.

-Hoe te behandelen op afstand.

-De handposities voor het behandelen van anderen.

-Eén inwijding om af te stemmen op Reiki II.

-Het geven en ontvangen van een Reiki behandeling.

 

Wat kun je verwachten na de cursus?

Na de cursus start je met je 21 daagse periode van zelfbehandeling. Een periode van zuivering en heling, bedoeld om de inwijding van Reiki II te laten integreren in je energiesysteem. De zuivering kun je ervaren op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau. Na deze cursus kun je anderen een volledige Reikibehandeling geven en ook kun je een Reiki behandeling op afstand geven. Tijdens de 21 daagse periode van zelfbehandelingen zal ik je wekelijks begeleiden per mail.

 

Bijdrage

Cursus Usui Reiki II: 250 euro 

De genoemde prijs is inclusief uitgebreid cursusmateriaal, officieel certificaat, versnaperingen en nazorg. 

 

REIKI IIIA, MASTER HEALER

Voorwaarde om deel te nemen aan deze cursus is dat je ongeveer twee tot drie maanden Reiki II hebt toegepast. Het maakt niet uit als je Reiki I en/of Reiki II bij een andere Reiki master hebt gevolgd. Mocht je de Reiki I en/of 2 cursus bij een andere Reiki master hebben gevolgd dan stuur ik je het naslagwerk van mijn Reiki cursussen toe. 

 

Wat houdt de derde graad in?

- Tijdens deze cursus ontvang je één initiatie en wordt je afgestemd op het Reiki Master symbool, het krachtigste symbool in de Reiki. Na deze inwijding wordt je kracht opnieuw versterkt en je persoonlijke en spirituele groei wordt hierdoor verder gestimuleerd. 

- In de derde graad leer je technieken die de trillingsfrequentie van energie verhogen door middel van het gebruik van het mastersymbool.

- De derde graad werkt met name door op het spirituele niveau.

- De derde graad geeft je meer mogelijkheden om je bewustzijn te ontwikkelen en de diepere lagen aan te boren om daarmee heling te vinden voor je geest en ziel.

- De derde graad oefent een sterkte invloed uit op je zelfbewustwording, verantwoordelijkheid voor eigen leven en bewustzijn, zoals o.a. bewustwording van jouw taken c.q. doelen in jouw leven.

 
Energetisch reinigen
Ik leer je hoe je jezelf en jouw woning en/of praktijkruimte / werkplek energetisch kunt reinigen.
 

Zuiveringsperiode

Ook bij de derde graad heb je een symbolische zuiveringsperiode van 21 dagen. Dit is ongeveer de tijd die jouw lichaam en geest nodig hebben om de verhoogde trillingsfrequenties te verwerken en zich deze “eigen” te maken. Tijdens deze 21 daagse periode van zelfbehandelingen zal ik je wekelijks begeleiden per mail.

 

REIKI 3B, MASTER TEACHER

Je bent nu Reiki master, je kunt de master energie gebruiken, echter je bent niet bevoegd om cursussen en inwijdingen te geven. Hiervoor dien je de Reiki 3b cursus te volgen, Master teacher. Dit deel wordt, indien gewenst, op dezelfde dag als de Reiki Master healer cursus gegeven.

 

Deze graad wordt behaald na het volgen van een persoonlijk stappenplan naar dit Masterschap, van Reiki behandelaar naar Reiki leraar. Het leren geven van de verschillende Reiki cursussen en het leren inwijden staat tijdens dit deel van de cursus centraal zodat jij zelf aan de slag kunt gaan in jouw (toekomstige) praktijk. 

Tevens krijg je, naast alle informatie over het geven van cursussen en de inwijdingsprotocollen, diverse oefeningen en meditaties welke jij kunt toepassen tijdens het geven van cursussen.

 

Chakra's

Extra aandacht wordt er besteed aan het chakrasysteem en we maken een reis door de 7 hoofdchakra's.

 

Bijdrage

Cursus Usui Reiki 3a Master Healer: 350 euro

Cursus Usui Reiki 3b Master Teacher: 350 euro

 

Cursus Reiki 3a Master Healer en Reiki 3b Master Teacher: 500 euro

(combinatiekorting Reiki 3a en Reiki 3b op dezelfde dag: 200 euro)

De genoemde prijzen zijn inclusief uitgebreid cursusmateriaal, officieel certificaat, versnaperingen, gezonde lunch en nazorg. 

In termijnen betalen is mogelijk.

 

USUI REIKI REIS

REIKI I, II en MASTER HEALER & TEACHER

In een periode van 6 tot 12 maanden, naar gelang jouw voorkeur en situatie, volg je de Reiki cursussen en wordt je door mij opgeleid tot Usui Reiki Master Healer en Usui Reiki Master Teacher.

Reiki Reis: 1000 euro 

In termijnen betalen is mogelijk.