Zelfbehandeling met Engelenkleuren

25-01-2017 17:32

Behandeling met Engelenkleuren

Een fijne visualisatie oefening.

Als je je niet goed voelt of niet lekker in je vel zit neem dan even de tijd om te gaan liggen. Haal een paar keer diep ademen tot in de buik en probeer te ontspannen.

Stel je voor dat je op een wolk ligt met een heleboel engelen om je heen. Zie of voel hoe de engelen met hun handen door je aura gaan en al het etherische afval weghalen.

Een paar engelen hebben kristalzaklantaarns die met helende kleuren op jouw lichaam schijnen. Let op welke kleuren ze op je laten schijnen. Geniet ervan en neem deze kleuren met je adem in je op. Laat je helemaal verzorgen; misschien val je zelfs even in slaap …

Na afloop ga je na welke kleuren de engelen op je lieten schijnen. Die kleuren laten zien waar gebrek aan evenwicht is of wat je er in je leven nodig is.

Wit: stel je in verbinding met je engelen, zowel met de aarde-engelen in je leven als met de hemelse. Praat met hen over je zorgen en aanvaard hun hulp en liefde.

Purper: bid, mediteer en reserveer tijd voor jezelf weg van geluiden en andere mensen. Breng tijd door op een mooie plek in de natuur, waar je naar de geluiden van de natuur kunt luisteren; dit zou voor jou op dit moment helend zijn.

Paars: je hebt er behoefde aan dat er naar je geluisterd word, dat je vertrouwd wordt en dat je onbevooroordeeld wordt aangehoord.

Donkerblauw: vertrouw op je intuitie en laat je niet door anderen van je stuk brengen.

Lichtblauw: er is op dit moment in je leven behoefte aan creativiteit, ofwel door middel van je eigen kunstuitingen, ofwel door de schoonheid van je omgeving te verhogen door middel van muziek of de aankoop van een nieuw kunstwerk.

Turquoise: je hebt de steun en hulp van anderennodig. Zorg ervoor dat je om hulp vraagt, maar delegeer wanneer dat nodig is.

Smaragdgroen: rust en slaap, daar heb je nu behoefte aan, evenals aan ontgifting en zuivering van de voeding en de energie die je opneemt.

Lichtgroen: je dient eerlijk tegenover jezelf te zijn ten aanzien van je ware gevoelens zonder te rationaliseren, je schuldig te voelen of bang te zijn.

Geel: ga goed om met een situatie die te maken heeft met werk of school, want die eist zijn tol van je en daar moet snel verandering in komen.

Oranje: je moet zorgen voor je woonomgeving. Deze moet leefbaarder worden, meer helende kracht krijgen en comfortabel worden.

Roze: je verlangt naar liefde, genegenheid en knuffels.

Rood: laat woede en zorgen los en geef ze aan de hemel, want ze veroorzaken een fysiek gebrek aan evenwicht wanneer je ze in je geest en lichaam houdt.

Hoop dat het iets voor je doet! Vertrouw er maar op .....

Warme groet Natasja