Zie jij ze ook?

25-02-2019 16:17

Dubbele getallen


Meester getallen, dubbele getallen of engelen getallen. Zo worden ze genoemd. Misschien is het je wel eens opgevallen dat je ‘toevallig’ net op de wekker, radio, magnetron, wasmachine of je telefoon kijkt als het precies 11.11 uur, 22.22 of 14.14 uur is?


Afgelopen week bij de supermarkt moest ik € 8,88 afrekenen. De week ervoor stond er op mijn bonnetje van de Praxis € 9,99. Recent bij het tanken sloeg de pomp af op het bedrag van €40,40. En een mail welke ik die avond verzond bleek om 20.20 uur verstuurd te zijn. Bijzonder vind ik de synchroniciteit in getallen. Daarom schrijf ik er graag een blogje over. Vooral in deze tijd van ascentie hoor ik het meer en meer om me heen.

 

Al jaren lang
Ik werd me er een aantal jaren geleden bewust van. Ineens vielen ze me op. Ik noteerde alle dubbele getallen, in notes op mijn gsm, super leuk! Het inspireerde me heel erg. Ik ben later gaan opzoeken wat het me allemaal wilde zeggen en eigenlijk te betekenen had en kwam er achter dat het tekens, signalen, boodschappen zijn van de Engelen. Of liever gezegd dat het universum mij iets wil laten weten. Het wordt ook wel eens ontwaken genoemd.  En nee het is geen toeval dat je juist op die momenten de dubbele getallen waarneemt. Althans, dat is mijn mening erover. Juist in periodes wanneer ik behoefte heb aan hulp en inzichten verschijnen ze veelvuldig.

 

Vannacht werd ik wakker, 5.55 uur op de wekker. Ik glimlach, bedank de Engelen en ga weer verder slapen. Zo uit mijn hoofd weet ik de betekenis niet van 555. Maar zodra ik het me herinner de volgende dag ga ik het opzoeken. Wat wil het universum mij vertellen, wat voor inzicht mag ik krijgen? Afgelopen weekend werd ik wakker om 4.44 uur. Deze vind ik zo mooi! Er zijn veel Engelen om je heen. Met een big smile val ik dan weer in slaap. Ik ben niet alleen. En ik heb er om gevraagd, om een teken. Vraag maar … en ontvang.

 

De betekenis van de dubbele getallen
Dit onderstaande lijstje heb ik neergezet voor degene die ook meer over de betekenis en symboliek van de getallen wilt weten. Er is nog veel meer te vinden hierover op internet hoor. Maar met dit lijstje kom je al heel ver.

 

Boodschappen op de klok

Onderstaand een lijst met boodschappen uit het universum wanneer je op je klok kijkt en deze getallen ziet:

1:11

Roep de Engelen aan om je te helpen met je gedachten en woorden. Alles manifesteert zich snel momenteel. Je begint een nieuwe periode in je leven! Laat je angst en zorgen los.

2:22

Je pas geplande ideeën wortelen zich in de realiteit. De manifestatie hiervan zal al snel zichtbaar worden. Je mag er op vertrouwen dat alles goed zal verlopen.

3:33

Je wordt volledig omringd met de liefde, bescherming en begeleiding van opgestegen meesters

4:44

De Engelen omringen je nu en verzekeren je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, want de hulp van de Engelen is vlakbij.

5:55

Maak je borst maar nat en doe je veiligheidsriemen om, want er komen belangrijke veranderingen in je leven aan en je moet er klaar voor zijn. Vertrouw dat dit ten goede zal zijn en het zal ten goede zijn!

10:10

Goddelijke leiding van Spirit en de Engelen vragen je jouw gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de Engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan!

11:11

Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.

12:12

Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan de spirits om ze te laten helen en transmuteren. Hierin staat 2 voor heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13:13

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

14:14

Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4 staat voor: Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15:15

Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats in je leven die ten goede komen van jezelf.

16:16

Al je materiële behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6 Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17:17

Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7 Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door.

18:18

Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8 Financiële overvloed komt nu op je pad.

19:19

Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen, let goed op je voeding en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. 9 je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20:20

Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21:21

je begint aan iets nieuws en je ontvangt nu ideeën en openbaringen. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. 1 We zijn allemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen

22:22

Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2 Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23:23

De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00:00

De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

 

Reeks – drie dubbele getallen

111

Er is een energetische poort voor je open gegaan waardoor je gedachte zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachte wijselijk in deze periode en zorg dat deze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.

222

Heb vertrouwen. Alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

333

Je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus. Ze houden van je leiden je en beschermen je in alle opzichten.

444

Duizenden Engelen omringen je op dit moment. Ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde, je hebt niets te vrezen, alles is goed.

555

Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.

666

666 Waarschuwing! Je bent uit balans, je focust teveel op het materiële. Neem wat afstand van het materiële en doe eventueel aan meditatie of zelfreflectie om jezelf weer te hervinden.

777

Gefeliciteerd! Je bent goed bezig, alles verloopt volgens plan, je kan verwachten dat er leuke dingen je kant op zullen komen. Of je hebt een wijze levens les geleerd.

888

Een fase komt ten einde. Het kan op emotioneel, werk of relatie gebied zijn. Het kan ook betekenen dat wat je hebt gezaaid klaar is om geoogst te worden. Aarzel dan niet om te oogsten.

999

Einde! Dit is het einde van een grote fase. Voor lichtwerkers is dit ook een oproep om aan het werk te gaan het universum heeft je nodig.

000

Dit is een indicatie dat je één bent met het universum. Altijd leuk als iemand je precies om 0:00u een berichtje stuurt!

 

 

 

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met dubbele getallen! Ik lees het graag.

Hartegroet Natasja