Nieuwsflits

21-03-2019 16:27
Maart 2019 
Beste lezer, 
In deze nieuwsflits lees je hoe jij je energetisch kunt beschermen, een korte meditatie om liefdevol te zijn voor jezelf en je leest meer over een korting van € 10, die ik je graag geef. Heb je vragen of wil je iets met me delen, neem gerust vrijblijvend contact op. 
Hartegroet Natasja 
Energetisch beschermen 
Wat is dat eigenlijk jezelf energetisch beschermen vraag je je misschien af. 
Jezelf energetisch beschermen is : 
 Je verbinden met de Bron / God. 
 Bewust worden van jezelf. 
 Stevig in je schoenen staan. 
 Je eigen autoriteit zijn; niet alles zomaar aannemen wat een ander zegt. 
 Nee durven zeggen. 
 Oude patronen en controle loslaten. 
 Grenzen durven stellen. 
 Het goddelijke in jezelf ontdekken.  Bewustzijn van jezelf en de ander. 
 Vertrouwen op het universum. 
 Begrip en sympathie voor je medemens. 
 Zorg voor een positieve levenshouding. 
 Leven vanuit jouw behoefte. 
 Verantwoordelijkheid laten bij wie het hoort.
 
Oefeningen en tips! 
Onderstaand heb ik een aantal tips en oefeningen voor jou. Ik wens je veel succes en oefen plezier!
 
1 Gronden 
Visualiseer vanuit je basischakra ( stuitje) een koord en geef daaraan de kleur die het eerst bij je opkomt. Wortel en vertak je diep in Moeder Aarde en veranker dat koord. 
 
2 Afsluiten 
Visualiseer jezelf in een glazen ei, maak je aura zo groot mogelijk en neem je voor dat dat jouw eigen ruimte is waarin niemand jou energie af kan pakken. Nieuwsbrief maart 2019 Praktijk Lotus healing 
 
3 Oplettendheid 
Alles waar jij je niet prettig bij voelt, daar verlies je energie mee. Voel wat mensen en energieën met je doen. Kijk waar je je bevindt en waar je gaat zitten. Ontdek waar en bij wie je je energetisch leeggezogen voelt of ziek wordt. En probeer te ontdekken welke mensen je energetisch “opladen”; bij wie je je prettig voelt.
 
4 Rust 
Neem op tijd je rust, leef gezond, luister naar heilzame muziek en verblijf iedere dag minstens een half uur buiten / in de natuur. 
 
5 Bescherming 
Doe de grondingsoefening en zoek contact met de engelen. Vraag hen om bescherming en vraag hen om je in contact te brengen met je Hoger Zelf. Vraag hen jou te geven wat goed voor je is. 
 
6 Zoeken 
Ga op zoek naar spirituele informatie. Kijk op internet of ga naar een boekenzaak of de bibliotheek. Ga zelf ontdekken bij welke info of bij welk boek jij je prettig voelt. 
 
7 Bewustwording 
Wanneer je je meer bewust wordt van mensen, hun gevoel en energie, dan merk je dat het veel energie kan kosten; je kunt er moe en beroerd van worden. Dat komt omdat je soms onbewust energieën oppikt of men tapt energie van je af. Was dan je handen of maak een ronddraaiende beweging over je zonnevlecht en sla het af. Sla vervolgens het hele lichaam af. Te beginnen bij je hoofd en schouders, armen, voorkant lichaam. Daarna de achterkant van je lichaam. Voer het af de aarde in, transformeer het naar liefde of verbrand de negatieve energie in het Violette Vuur. 
 
8 Een andere belangrijke beschermingstechniek Vraag energie uit de kosmos. Laat het via je ruggenmerg binnenkomen, via je zonnevlecht achter, naar je zonnevlecht voor en zo een beschermende cirkel vormen. 
 
9 Visualiseer wanneer je een moeilijke situatie ingaat een spiegel om je heen, zodat de ander geconfronteerd wordt met het eigen gedrag. 
 
10 In sommige gevallen kan het zinvol zijn om de (negatieve ) energie die je van iemand opneemt in liefde terug te sturen. Maar het belangrijkste: leer te luisteren naar je gevoel en probeer daar naar te handelen. 
 
KORTING VAN €10,- OP AL MIJN ONLINE DIENSTEN!!! 
Reading en kaartlegging -weg van de ziel
Een kaartlegging kan jou een stukje duidelijkheid geven in waar je nu staat, wat je al hebt overwonnen, welke acties je mag ondernemen en wat de mogelijkheden nu zijn om te komen tot …. 
LEES VERDER : https://www.lotus-healing.nl/services/kaartlegging/ Cursussen / workshops / inwijding 
De keuze voor een digitale workshop is uiteraard voor iedereen verschillend maar je kunt denken aan een lagere prijs en het in eigen tempo eigen maken van de stof in je vertrouwde omgeving.
Op dit moment bied ik de volgende online diensten aan: 
- Engelenhealing / 
https://www.lotus-healing.nl/services/online-diensten/engelen-healing/ 
- Ontmoet je gids / 
https://www.lotus-healing.nl/services/workshop-ontmoet-je-gids-i/ 
- Inwijding in de energie van Aartsengel Michael / 
https://www.lotus-healing.nl/inwijding/
 
- Basisworkshop Engelen / 
https://www.lotus-healing.nl/services/basiscursus-engelen/ 
 
 
De workshops worden aangeboden inclusief meditaties, werkboek, begeleiding en een certificaat. Klantervaring: “De ingesproken meditaties zijn goed te volgen. Mooie stem om naar te luisteren. Ik gebruik ze dagelijks”. Bijzonder en dankbaar. –Marjolein 
 
Korte meditatie 
Thema van deze meditatie is liefdevol zijn voor jezelf. 
 
o Zoek een fijne plek op waar je niet gestoord wordt. 
Voel even goed hoe je ligt of zit. Sluit je ogen. Voel je voeten, je benen, je rug, je buik, je nek, schouders en volg je adem. Ontspan je gezicht en maak een innerlijke glimlach. 
 
o Wat betekend liefdevol zijn voor jou? Hoe voelt dat? 
Laat het gevoel maar toe, het mag er helemaal zijn. 
 
o Waar in je lichaam voel je liefdevol zijn? Door je hele lichaam of bij je hartstreek. 
Breng je aandacht naar die plek naar dat gevoel. Maak het gevoel groter, breidt het uit of laat het er gewoon helemaal zijn zoals het nu is. 
 
o Neem dit gevoel mee je dag in …. ♥