Nieuwsbrief

04-11-2017 19:34

NIEUWSBRIEF

Lieve lezer,

Van alle seizoenen vind ik de herfst het mooiste. Het festijn van prachtige herfstkleuren en natuurlijk lekker warm binnen zitten na een boswandeling met een kopje thee, een goed boek en chocolade ♥

 

Wanneer de dagen langzaamaan steeds donkerder worden, dan is het tijd om te rusten en naar binnen te keren, door stille overdenking en misschien meditatie. De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. Zoals de boom haar bladeren laat vallen, langzaam één voor één naar de grond.

 

Middels deze nieuwsbrief informeer ik je graag over de activiteiten van praktijk Lotus healing tot december 2017. Tevens een  leuke aanbieding en een tip voor als je een herfsdipje hebt.

Nog geen idee wat je voor de feestdagen moet kopen? Denk eens aan een heerlijke essentiële olie of misschien een cadeaubon voor bijvoorbeeld een ontspannen handmassage!

 

Veel leesplezier.

Lieve groetjes Natasja

                                                            

Meditatie

·         Dinsdag 14 november start er weer een nieuwe cyclus meditatilessen. Er zijn nog plaatsen vrij. Ik werk met een cyclus van 5 lessen. Er is wekelijks les. Kun je een keer niet komen, dan mag je de les inhalen. Bijdrage per cyclus is € 62,50. We beginnen om 10 uur en zijn om 11.30 uur klaar. We sluiten af met thee en lekkers. Tijdens deze ontspannen lessen wordt er van alles behandeld zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen, geleide meditaties.

 

·         1x per maand op vrijdagochtend geef ik een meditatieochtend met afsluitend een klankhealing. Heerlijk een moment voor jou alleen! We beginnen om 10 uur en zijn om 11.30 uur klaar. Bijdrage € 12,50 inclusief thee en lekkers. Datum: 24 november

 

 

Meditatieochtend in Kerstsfeer

De stilte in ons zelf opzoeken .... het jaar overdenken ... ontspannen en weer opladen. Je bent van harte welkom op deze heerlijke ochtend in Kerstsfeer. Gezellig met elkaar ♡

 

We gaan een fijne meditatie doen waarbij ik o.a de oliën van doterra gebruik. Ik sluit af met een klankschaal concert. Liggend op je matje met een deken over je heen genieten van de prachtige klanken, de oceandrum en de koshi.


Na de les drinken we gezamenlijk thee met allerlei lekkernijen erbij.  Je krijgt een flesje olie met de warme en vrolijke geur van wild orange als kerstcadeautje mee naar huis.

 

Datum: dinsdag 19 december en vrijdag 22 december                     

               

Tijd: 09.45 u – 11.45 u

Bijdrage voor deze ochtend: € 15,-

Iedereen is welkom. Absoluut geen "ervaring" vereist.

                                                                                 

 

Op de beurs!

·         Zaterdag 16 december à Wellness fair Soffitta te Hoogerheide

·         Zaterdag 13 januari à Grote spirituele Westlicht beurs te Goes

Kom gezellig langs!

 

Essentiele oliën van doTERRA

Ik ben opzoek naar nieuwe mensen voor in mijn team. Vanuit huis werken met een erg leuke verdienste. En altijd 25% korting op al jouw producten, leuke commissies en gratis oliën? Wekt dit jouw interesse? Neem dan contact op en ik leg je alles uit!

**NIEUW**

AromaTouch handmassage

Massage van de handen werkt zeer ontspannend. Gespannen handen worden weer zacht en soepel en vermoeide handen worden lekker warm. Ook zorgt het voor kalmering van de geest en ontspanning van het hele lichaam.

Door de handmassage worden de spieren & huid beter doorbloed, spanningen los gekneed en afvalstoffen afgevoerd. Het kan tevens RSI-klachten verlichten of helpen voorkomen.

Ik maak gebruik van de essentiële oliën van doTTERA tijdens de behandeling. Je mag zelf een olie uitkiezen welke ik ga gebruiken voor de massage. Na de behandeling krijg je een flesje van deze olie mee naar huis. 

 

 

NU € 5 KORTING IN COMBINATIE MET EEN ENERGETISCHE BEHANDELING

EN

€ 2,50 KORTING OP EEN LOSSE BEHANDELING.

LEUK CADEAUTJE VOOR DE FEESTDAGEN!
 

Je betaalt nu € 12,50 voor een losse behandeling! Deze actie is geldig tot eind januari 2018.

Lees meer: https://www.lotus-healing.nl/dottera/wat-zijn-essentiele-olien/

 

Workshop lachyoga – op aanvraag

Heb jij een personeelsuitje, vriendinnenuitje of misschien een vrijgezellenfeest? Boek dan een lachyogaworskhop. Zeker te moeite waard en plezier gegarandeerd. Je zult nog dagen nagenieten, dat beloof ik!

 

Wat is de bedoeling?
Je gaat aan de slag met lach-, adem- en klapoefeningen. Allemaal oefeningen om te ontspannen en het geluks-hormoon (endorfines) aan te maken. Na alle oefeningen gaan we liggend ontspannen op een matje. De lachyoga workshop wordt professioneel begeleid door Sara, zij is een ervaren lachyoga docente en geeft al jaren lachyoga workshops. Na de workshop drinken we gezamenlijk thee met lekkers erbij en kunnen we gezellig napraten en lachen J

 

 

Herfstdip

Dat de helft van onze bevolking er in meer of mindere mate last van heeft, is nogal wat. Dat wil ook zeggen dat er echt wat met de bovenkamer gebeurt als de herfst echt ingezet is. Maar gelukkig is er wel wat aan te doen.

Officieel spreken we over SAD, oftewel Seasonal Affective Disorder. De herfstdip behoort tot die groep, maar is beduidend milder van vorm. Ergens in de herfst worden de mensen die er last van hebben lusteloos, raken min of meer chronisch vermoeid en hebben moeite de concentratie vast te houden. Eigenlijk is de oorzaak simpel: de biologische klok gaat verkeerd lopen.

De hypothalamus is verantwoordelijk voor ons biologisch klokje. Want hier wordt bepaald hoe laat we leven en dat dateert nog van vele miljoenen jaren geleden toen bepaalde genen het 24-uurs ritme op gingen leggen. Niet iets wat we zelf bedacht hebben, het zijn onze genen die daar verantwoordelijk voor zijn. En het zorgt er voor dat onze bloeddruk gereguleerd is, onze spijsvertering doet wat hij moet doen en onze lichaamstemperatuur op niveau blijft. Zie daar de problemen die je hebt als je knoeit met de tijd … de jetlag is geboren!

Als je dus SAD hebt gaat er iets in dit proces niet goed en in de herfst is dat meestal het licht wat ontbreekt. Niet zozeer dat er minder licht is, maar dat we er minder gebruik van maken. Het is vaak guur weer dus we sluiten onszelf gezellig binnen op bij de verwarming.

Op te lossen?

Meestal wel, want als we nu maar genoeg buitenlucht krijgen, is het probleem niet zo groot. Zorg dat je per dag zeker een half uur of wat in de buitenlucht komt. Een lekkere wandeling, een fietstochtje, hardlopen … wat je ook maar wilt. Maar zorg dat je het daglicht krijgt.

Al met al is de gratis buitenlucht dus het beste wat je kunt doen als je denkt een herfstdip te hebben. Los van het feit dat het goed voor je lichaam is, is het ook goed voor het geestelijke proces. Natuurlijk zijn er ook de bekende lampen waar je voor kunt gaan zitten, maar zelfs die leveren niet altijd wat het daglicht je kan leveren.

Blijven de klachten aanhouden neem dan altijd contact op met je huisarts.

 

 

Op deze nieuwsbrief zijn de algemene voorwaarden van Praktijk Lotus healing van toepassing.