Reading en kaartlegging - Weg van de ziel -

28-09-2018 00:00

Reading en kaartlegging -weg van de ziel-

 

Een kaartlegging met reading kan jou een stukje duidelijkheid geven in waar je nu staat, wat je al hebt overwonnen, welke acties je mag ondernemen en wat de mogelijkheden nu zijn om te komen tot …. Het kan je bij verschillende vraagstukken ondersteunen. Het geeft jou meer helderheid in wie je bent. Ik geef je handvatten en deze kunnen eventuele keuzes vergemakkelijken.

 

De kaarten die ik als ondersteuning gebruik voor deze reading bezitten fractal energie. Dit betekent dat de afbeelding veel informatie bevat op vele niveaus. De afbeelding straalt pure energie uit, afgestemd op hogere frequenties. Als je gevoelig bent dan kun je deze energie ook voelen. Erg bijzonder. Vandaar dat ik hier graag mee werk. 

 

De kaarten welke ik voor jou heb getrokken, stuur ik met de reading mee. Hoe gaat het in zijn werk? Stuur een mailtje met een foto van jezelf naar natasjavanlatum@hotmail.com en vermeld ook je geboortedatum erbij. Uit jouw foto haal ik ook al veel informatie die ik meeneem in de reading. Wil je geen foto meesturen, dan is dat ook prima.

 

Graag geef ik jou een korting van €5. Je betaald in de maand oktober slechts € 20. Je krijgt na betaling de reading binnen 2 tot 5 werkdagen opgestuurd.