Nieuwsbrief: AGENDA

26-08-2017 00:00

NIEUWSBRIEF

AGENDA

Augustus 2017

Lieve lezer,

De zomervakantie is nu toch echt bijna ten einde. Ik hoop dat je hebt genoten. Maandag begint voor velen van ons het “normale” leven weer. Kids weer naar school en alles weer op uur en tijd. Ook weer fijn!

Middels deze nieuwsbrief informeer ik je graag over de activiteiten en evenementen van praktijk Lotus healing tot en met oktober 2017. Tevens heb ik ook nog een leuke aanbieding!

Heb je interesse in een curus of workshop, wil je je graag aanmelden of wil je graag nadere informatie, dan hoor ik het graag. Op mijn website, www.lotus-healing.nl, onder het kopje “aanbod” kun je veel inhoudelijke informatie vinden.

Ik hoop je te mogen ont-moeten in mijn praktijk ♥

Lieve groet Natasja

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten. Deze licentie is een signaal van betrouwbaarheid, beroepsmatigheid en kwaliteit naar mijn cliënten toe en geeft aan dat ik: 

-  volledig voldoe aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg)

-  lid ben van de beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)

-  erkend alternatief therapeut ben.

 

Meditatie

·         Dinsdag 29 augustus start ik weer met meditatielessen. Er is nog 1 plaats vrij. Ik werk met een cyclus van 3 x 5 lessen. Er is wekelijks les. Kun je een keer niet komen, dan mag je de les inhalen. Bijdrage per cyclus is € 62,50. We beginnen om 10 uur en zijn om 11.30 uur. We sluiten af met thee en iets lekkers. De eerste 8 lessen staan in het teken van de Chakra’s. Verder wordt er van alles behandeld zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen en geleide meditaties. Ik werk met kleine groepen van maximaal 6 personen.

 

·         1x per maand op vrijdagochtend geef ik een meditatieochtend met afsluitend een klankhealing. Heerlijk een moment voor jou alleen! We beginnen om 10 uur en zijn om 11.30 uur klaar. Bijdrage € 12,50 inclusief thee en iets lekkers. Data: 29 september / 27 oktober.

 

·         7 september start er een nieuwe spirituele meditatiecursus. Er is nog 1 plaats vrij. Een heel bijzondere cursus. Dit wordt de 7e die ik mag gaan geven. Ik heb er zin in! Ik werk met een cyclus van 3x 4 lessen. Er is om de week les. De cursus bestaat uit 12 lessen. We beginnen om 09.45 uur en zijn ongeveer klaar om 11.15 uur. We sluiten af met thee en iets lekker. Bijdrage per cyclus €60.  VOL=VOL dus geef je tijdig op. Ik werk met kleine groepen van maximaal 6 personen.

Cursus Helen met de Engelen

Maandag 11 september geef ik weer een cursus Helen met de Engelen. Tijdens deze cursus leer ik je contact maken met de Engelen en ik leer je hoe je een Engelen healing geeft. Gun jezelf deze mooie en bijzondere cursus waar je dagelijks profijt van zult hebben. We starten om 10 uur en zijn rond 15 uur klaar. Bijdrage is € 77. Dit is inclusief gezonde lunch, certificaat en cursusmap. Enkele reacties van deelnemers lees je op mijn website. Mocht het voor jou een probleem zijn om door de weeks te komen. Zaterdag 28 october staat er ook een cursus gepland!

Reiki 2e graads cursus

Maandag 25 september geef ik weer een cursus USUI REIKI 2e graad. Heb je Reiki I en wil je je graag verder ontwikkelen op persoonlijk en spirituele niveau? Je bent van harte welkom. Reiki 2e graad is een verdieping en een verrijking voor jezelf en jouw eigen proces en ontwikkeling. De reiki energie welke door jou heen stroomt wordt vergroot waardoor de healing sessies veel krachtiger worden. Het maakt niet uit of je Reiki I bij een andere Reiki master hebt gedaan.

We beginnen om 10 uur en zijn rond 15 uur klaar. De bijdrage voor deze cursus is €300. Dit is inclusief gezonde lunch, thee, water, sap, versnaperingen, officieel certificaat met de originele Usui reiki stempel erop en een terugkomdag. Is het lastig om in 1x te betalen? Geen probleem, je mag in termijnen betalen!

* Workshop Pendelen – data volgt / waarschijnlijk november - december

* Cursus ontmoet je gids (bestaat uit 3 delen)– data volgt waarschijnlijk oktober / november - december

* Cursus Reiki I – data volgt / waarschijnlijk november – december

* Workshop edelstenen – data volgt

* Klankligconcert – data volgt

* Workshop lachyoga – data volgt

 

Ben je met minimaal 2 personen en zou je graag een cursus of workshop willen volgen bij Lotus healing waarin jij jouw voorkeur aangeeft qua datum? Geen probleem. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

**NIEUW**

Workshop moodboard maken

Houd vrijdagavond 6 oktober vrij! Wat laat jouw innerlijke stem jou weten? Waar wordt jouw ziel blij van? Jouw moodboard (collage) laat zien wie je bent, waar jouw hart van vol is en wat jouw persoonlijke wensen en verlangens zijn. We beginnen met een meditatie waarin ik je meeneem op een innerlijke reis ……… Hierna ga je lekker knippen en plakken.

Je zult verbaasd zijn wat het resultaat is aan het einde van de avond. We beginnen om 19.30 uur en zijn rond 22.00 uur klaar. Bijdrage is € 25. Dit is inclusief thee, water, lekkere hapjes en materiaal. Voel je welkom op deze heerlijke, ontspannen en creatieve avond …

**AANBIEDING**

Energetische behandeling in combinatie met een Klankschaalbehandeling

Een reiki behandeling bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam. Reiki heft blokkades op en werkt ontspannend en vitaliserend. Een Reiki behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren en kan het lichaam ondersteuning bieden in het zelf helende vermogen. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen ziekten en klachten veroorzaken. Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Laat je spanningen en gedachten los tijdens een klankschaalbehandeling. Ervaar rust en ruimte en laat je energie weer stromen. Een weldaad voor lichaam en geest. Door de klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een fijne en subtiele massage. De werking van een klankschaal berust op resonantie. Door het geluid, welke je voelt en hoort, resoneren je lichaamscellen mee met de klankenergie. Dit brengt diepe ontspanning. De zuivere klanken en vibraties van klankschalen hebben een rustgevende en helende werking.

Tijdens deze combinatie behandeling maak ik ook gebruik van de oceandrum (geluid van de zee) en de koshi chime (geluid van dromen). Beide klankinstrumenten passen perfect bij de klanken en trillingen van de klankschalen.

Graag geef ik jou als nieuwsbrief abonnee een korting van 5 euro op deze zeer speciale behandeling. In plaats van € 65 betaal je nu €60. Geldig tot eind december 2017. Duur van deze behandeling is 75 minuten.

 

Nieuwe prijslijst geldig per 1 september 2017.

©2017 / agenda praktijk Lotus healing augustus tot en met oktober 2017.

De algemene voorwaarden van praktijk Lotus healing zijn hier van toepassing.

Alle rechten voorbehouden.