Welkom bij Praktijk Lotus healing.

Praktijk voor coaching & healing.

 

Loop je vast of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, bewustwording, transformatie en/of heling?  Ik begeleid je hier graag bij door jouw eigen-wijsheid en kracht weer te vinden. Dit doe ik d.m.v. coaching & healing. Vanuit mijn eigen ervaring, verschillende opleidingen en mijn intuïtieve vermogens begeleid ik o.a. hoogsensitieve vrouwen en leer ze hoe zij van deze gevoeligheid hun kracht kunnen maken.

 

Ik benader vanuit een holistische visie waarbij ik er vanuit ga dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik maak gebruik van alternatieve geneeswijzen, intuïtief en energetisch werk, healing en reading bij de begeleiding van jouw proces. Holistische therapie is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

 

Ik werk vanuit mijn hart, intuïtieve vermogens en ervaringsdeskundigheid en bied jou persoonlijke begeleiding met betrokkenheid, diepgang en ruimte voor gevoel. 

 

Voel je meer dan welkom.

Warme groet,

Natasja

***

In ieder mens schuilt een parel ...

Soms kost het wat tijd om de schelp weer te openen maar met liefde en aandacht komt er een weer prachtige parel tevoorschijn 

***