Wat houdt deze behandeling in?

Een healing bestaat o.a uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam. Als ik voel dat je niet goed geaard bent dan begin ik met een aardingsoefening. Ik check eerst de chakra´s en de aura. Na afloop van de behandeling geef ik aan je door wat ik heb waargenomen en gevoeld. Ik geef alleen door wat voor jou van toegevoegde waarde is. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van etherische olie afgestemd op jouw behoefte.

 

Voor welke klachten is een healing helpend?

Een stagnering van de energie wordt vaak veroorzaakt door blokkades welke gaan vastzitten in het lichaam. Een healing geeft diepe ontspanning, ruimte en rust, brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is en ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen klachten veroorzaken. Een healing zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. 

 

Een healing kan helpen bij klachten zoals:

  • (over)vermoeidheid

  • stressklachten, zoals nek-, schouder- en rugpijn

  • buikpijn

  • migraine, hoofdpijn

  • slapeloosheid en rusteloosheid

  • uitputting door bijvoorbeeld chemokuur, een operatie of bij langdurige ziekte

  • traumatische ervaringen

  • chronische pijn

Maar er hoeft natuurlijk geen klacht aanwezig te zijn om een healing te ontvangen. 

 

Tijdens een behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, eventueel met een dekentje over je heen. De meeste mensen ervaren direct een warm gevoel, ontspanning en diepe rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en/of behoefte. 

 

Een behandeling duurt ongeveer een uur tot 5 kwartier, dit is inclusief voor- en nagesprek. Bij de eerste behandeling is er een intakegesprek, hierdoor zal deze behandeling langer duren. Tijdens dit gesprek leg ik je uit wat ik ga doen en wat je kunt verwachten. Je kunt kiezen voor alleen ontspanning of voor begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Een afsluitend nagesprek geeft je de mogelijkheid om eventueel jouw ervaringen te delen. 

 

Kinderbehandeling

Kinderen vinden het heerlijk om behandeld te worden. Is je kind wel eens angstig, onzeker of verdrietig? Een healing kan een positieve bijdrage leveren zodat je kind weer beter in zijn vel komt te zitten. De healing biedt ondersteuning. De behandeling is voor kinderen tot 12 jaar. De ouder blijft tijdens de behandeling erbij. Indien het kind dat wenst kan hij/zij op schoot van de ouder zitten. Vaak is het zo dat ik ook de moeder en/of vader aanraad een behandeling te nemen.

 

Tip: vergeet eventueel de knuffel of kroel niet, ik zal deze ook meenemen in de behandeling.

Een behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten met voor en na bespreking.

 

Healing en zwangerschap

Een healing kan verlichting geven bij zwangerschapskwalen en de veranderingen van het lichaam van de moeder. Een healiing verdiept de relatie tussen moeder en kind. Door je zwangerschap onderga je lichamelijk en geestelijk flink wat veranderingen. Je hormoonhuishouding is uit balans en je lichaam is druk bezig die balans te hervinden. Tijdens de zwangerschap staat je energiebalans continu onder druk. Een healing tijdens de zwangerschap zorgt voor ontgiften van je lichaam en het geeft een diepe ontspanning. Lichaam en geest worden hierdoor sterker.  

 

Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten met voor en na bespreking.

 

NB.

Een behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.