1-op-1 sessie 

 

Individuele sessie 

Wanneer je hoofd overloopt, je vergeetachtig wordt en geen overzicht meer hebt, wordt het tijd om even rust te nemen. Een druk en vol hoofd is als zand in een glas water. Zolang je blijft roeren, zal het water troebel blijven. Helderheid ontstaat door rust. 

 

Wat brengt een 1 op 1 sessie jou?

Ontspanning, rust, jezelf beter te leren kennen, innerlijk werk, loslaten van blokkades en pijnstukken die jou belemmeren om in het NU te leven en uiteraard bewustwording daarop. Overtuigingen die jou niet verder helpen mogen onder ogen worden gezien en daarna worden opgeruimd. Ze mogen plaats maken voor groei, inspiratie en ruimte. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het "doel" van deze individuele sessie(s) is om meer bij jezelf te komen, ontspanning te ervaren en daardoor weer lekker in je vel te zitten. Bewust -er- ZIJN. Dit bereik je door middel van een stuk coaching en diverse technieken welke ik gebruik zoals meditatie - mindfulness - visualisatie en  lichaamswerk.  Je hoeft overigens absoluut geen ervaring te hebben met meditatie. 

 

We kijken na afloop van de 1e sessie samen of er meerdere sessies gewenst zijn en hoe deze ingepland kunnen worden in een BewustZijnstraject. 

 

Overige informatie

Eventueel kennismakingsgesprek (telefonisch) is gratis. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij. 

 

- De eerste sessie duurt 90 minuten. 

Tarief voor de 1e sessie bedraagt: 75 euro

 

- Vervolgsessie: 75 minuten.

Tarief voor een vervolgsessie bedraagt 75 euro.

 

Tarief bewustZijnstraject

 

- Tarief voor een traject van 3 sessies van 1,5 uur: 245 euro

- Tarief voor een traject van 5 sessies van 1,5 uur: 375 euro

- Tarief voor een traject van 10 sessie van 1,5 uur: 700 euro 

 

(genoemde trajectprijzen zijn incl. werkboek-naslagwerk, door mij ingesproken meditaties, schriftelijk verslag en nazorg).

 

* Vaak reserveert je werkgever een budget voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei en ontwikkeling of reïntegratie bij Burn Out of overspannenheid. Wanneer de werkgever bereid is de kosten te betalen, zal ik na het eerste gesprek in overleg met jou en je werkgever een offerte opstellen voor de werkgever en zullen de kosten direct aan de werkgever in rekening gebracht worden.