Regelmatig orgniseert Lotus Healing een klankschaalconcert

 

Richt je aandacht op de rijke klanken van de klankschalen en ervaar dat deze je een veilige ruimte bieden om je goed te voelen en te ontspannen. Ook de oceandrum (geluid van de zee) en koshi’s (geluid van dromen) worden bespeeld en kunnen je meevoeren naar een besef van tijdloosheid.

 

Deze heerlijke vorm van ontspanning is bedoeld om je rust en ruimte in je hoofd te bieden. Na een introductie word je geleid om lekker te liggen en de klanken te ervaren.

Alleen de mooie klanken van de instrumenten zijn te horen tijdens het ligconcert; er wordt dus verder niet gesproken of gezongen en beperkt gebruik gemaakt van andere klankinstrumenten om zo de klanken van de schalen tot zijn recht te laten komen. De klankschalen worden ook even op het lichaam geplaatst als je dat prettig vindt.

 

Je ligt lekker knus onder een dekentje op een matje en je geniet van de hemelse klanken van de schalen. Terwijl je wegdroomt word je energetisch gereinigd door de trillingen die de klankschalen produceren. Ervaar een diepe ontspanning tijdens dit healing concert. De zuivere klanken en vibraties van de  klankschalen hebben een rustgevende en helende werking.

 

Na afloop van het klankschalen concert blijf je nog even nazinderen op je matje en drinken we samen thee en kunnen we onze ervaring met elkaar delen.

Je hoeft niets mee te nemen, meditatie kussens, matjes en dekens zijn allemaal aanwezig.

Bijdrage voor deze fijne ochtend / middag of avond is 20 euro.