1e graads inwijding voor kinderen

 

Ik geef de Reiki 1e graads inwijding aan kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Kinderen krijgen 1 of 2 inwijdingen. Dit in tegenstelling tot volwassenen, zij krijgen er bij de 1e graads inwijding namelijk 4. De kanalen van kinderen staan nog zo open met "de Bron" dat ze aan 1 of 2 inwijdingen genoeg hebben.

 

Deze cursus geef ik op woensdagmiddag van 13.30 tot ongeveer 16.45 uur. Indien de woensdagmiddag niet goed uitkomt kunnen we uitwijken naar een andere dag, bijvoorbeeld op zaterdag of in de vakantieperiode.

 

Deze cursus kan individueel, met 2, 4 of 6 kinderen gevolgd worden (de tijd wordt hierop aangepast). Ik heb een map met lesmateriaal samengesteld welke we gaan behandelen. Deze wordt aan het eind van de middag mee naar huis genomen.

 

Na afloop ontvang je een certificaat (inclusief de originele Reiki Usui Master stempel).

 

We gaan er een gezellige maar vooral leerzame cursus van maken! Uiteraard zorg ik voor een lekkere versnapering.

 

 Wat wordt er onder andere behandeld:

 

  • geschiedenis van Reiki

  • wat is Reiki?

  • zittende, lopende en liggende meditatie

  • mandala kleuren / uitleg van de kleuren

  • zelfbehandeling 

Ik gebruik een aantal technieken uit het boek "Kiki tovert met Reiki".

 

'Dit is de eerste handpositie, die heet De Regenboog. Eigenlijk kun je je handen overal leggen, want Reiki kun je op iedere plek op het lichaam geven. Maar om zoveel mogelijk organen te kunnen bereiken, zijn de handposities bedacht. Je moet maar zo denken, dat als je op die plaatsen Reiki geeft, je in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk bereikt. Voor een grote behandeling heb je wel 17 verschillende handposities.'

 

De Regenboog

 

Deze positie kun je gebruiken als iemand erg moe is of gestresst. Ook helpt het goed bij verkoudheid en ontstekingen aan je bijholten. Heb je last van allergie of zit je gewoon niet lekker in je vel, dan moet je deze positie zeker proberen! Het moet zo: Leg je handen op het hoofd naast elkaar, de duimen tegen elkaar aan en je vingers links en rechts van de neus. Je vingertoppen komen misschien wel tot aan de lippen. Om het niet te benauwd te maken, houd je jouw handen altijd een beetje boven het hoofd.

 

De Reiki vindt toch zijn weg wel! Als je De Regenboog bij iemand anders doet, laat je de persoon zitten of liggen en ga je er achter staan of zitten. Als je De Regenboog bij jezelf doet moet je je handen omgedraaid houden, zodat de pinken tegen elkaar aan komen."

 

 

SUPER INTERESSANTE EN FIJNE CURSUS VOOR KINDREN WAAR ZE ECHT IETS AAN HEBBEN!