ACTIE: IN DE MAAND JULI KRIJG JE 10 EURO KORTING!!!

Kaartreading

 

Een kaartreading kan jou een stukje duidelijkheid geven in waar je nu staat, wat je hebt overwonnen, welke acties je mag ondernemen en wat de mogelijkheden nu zijn om te komen tot ….  

 

Een legging kan jou helpen en ondersteunen bij verschillende vraagstukken. Denk hierbij aan jouw relatie, de liefde, carriere of bijvoorbeeld jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft jou meer helderheid in wie je bent en wat je kunt doen. Ik mag jou handvatten doorgeven, deze kunnen eventuele keuzes of beslissingen vergemakkelijken. Inzichten krijgen is sowieso erg fijn. De verantwoordelijkheid voor jouw keuze ligt uiteraard bij jou.

 

Investering is € 25,-. Je krijgt na betaling middels een "tikkie" de reading met de op jouw afgestemde kaarten binnen 2 tot 5 werkdagen opgestuurd. 

 

ACTIE: IN DE MAAND JULI KRIJG JE 10 EURO KORTING!!!

NU 15 EURO !

 

Hoe gaat het in zijn werk? Stuur een mailtje naar natasjavanlatum@hotmail.com en vermeld je geboortedatum erbij. Je mag als je wilt ook een foto van jezelf meesturen zodat ik deze mee kan nemen in jouw persoonlijke reading. 

 

De kaarten die ik o.a. voor deze speciale legging gebruik bezitten fractal energie. Dit betekent dat de afbeelding veel informatie bevat op vele niveaus, de afbeelding straalt pure energie uit. Als je gevoelig bent dan kun je deze energie ook voelen. Erg bijzonder. Vandaar dat ik hier graag mee werk. De kaarten welke ik voor jouw reading heb getrokken stuur ik met de reading mee zodat ook jij de intensiteit kunt ervaren. Vaak mag ik nog extra informatie of inzichten doorkijgen voor jou, deze vermeld ik dan onderaan de reading.