Energetische coaching

 

Met de huidige veranderingen in energie kun je soms behoorlijk geconfronteerd worden met jezelf. Energetische coaching helpt bij diverse stukken van jouw ontwikkeling en bewustzijn en draagt bij aan het in balans brengen van kracht en zachtheid in jezelf. 

 

In een sessie richt je je aandacht diep naar binnen om contact te maken met je meest zuivere innerlijke zelf. Vaak is er vroeger een manier van (over)leven ontstaan die nu niet meer nodig is en mag veranderen. Door bewust te kijken naar emoties en deze heel bewust te voelen in je lichaam en er te laten zijn en niet meer weg te stoppen, kun je gevoelens/energieën die ‘vast’ blijven zitten losmaken en vervolgens in een geleidelijk proces loslaten. Diepere en soms zelfs onbewuste gevoelens worden aangeraakt, losgeweekt en geleidelijk aan losgelaten, om te merken dat je op een nieuwe manier dingen wilt gaan aanpakken in je dagelijkse leven.

 

Wat gaan we doen?

In de eerste sessie brengen we de huidige situatie in kaart en wordt vanzelf duidelijk wat de hulpvraag is. Aan de hand hiervan stel ik een behandelplan op.

 

Manier van werken in een sessie Energetische Coaching 

De aandacht naar binnen brengen om vanuit liefdevolle intentie in verbinding met jezelf te zijn en te ervaren wat er zich dan aandient. Ik maak gebruik van diverse healingtechnieken zoals: Trance inductie (lichte hypnose) - EFT (emotional freedom techniques) - Meditatie - Mindfulness - Visualisatie en Lichaamswerk.

 

Ontspanning, rust, jezelf beter leren kennen, innerlijk werk, loslaten van blokkades en pijnstukken die jou belemmeren om in het NU te leven en bewustwording daarop. Overtuigingen die jou niet verder helpen mogen onder ogen worden gezien en daarna worden opgeruimd. Ze mogen plaats maken voor groei, inspiratie en ruimte. Door heel bewust in die diepe lagen te zijn en te voelen kan er plotseling iets helder worden; een inzicht ontstaan, waardoor die gevoelens in beweging komen en je energieveld kan veranderen. 

 

Jijzelf bent de aangever van wat er mag gaan gebeuren. Elke nieuwe afspraak vormt zich n.a.v. de situatie zoals deze dan is. Zo ontstaat een ontwikkeling; een transformatie, die het dagelijks leven positief gaat veranderen. Mijn bijdrage daarin is het ‘aanwezig’ zijn in liefdevolle ondersteunende en soms prikkelende energie.

Thema’s die aan bod kunnen komen op diepgaand niveau: Zelfliefde, innerlijk kindstuk, traumawerk, heling in familielijnen, lichamelijke klacht waar emotie op zit, onverklaarbare pijnen in het lichaam.

 

Overige informatie:

Een evenuteel kennismakingsgesprek (telefonisch of via beeldbellen) is gratis. 

De sessie duurt ongeveer 75 tot 90 minuten.

We bespreken na afloop van de 1e sessie of er meerdere sessies gewenst zijn en of deze eventueel ingepland kunnen worden in een BewustZijnstraject. 

 

Bijdrage sessie: 85 euro

 

BewustZijnstraject:

Bijdrage voor een traject van 4 sessies: 325 euro*

(genoemde prijs is incl. werkboek-naslagwerk, schriftelijk verslag na iedere sessie en nazorg).

*In termijnen betalen is mogelijk.

 

Vaak reserveert je werkgever een budget voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei en ontwikkeling of reïntegratie bij Burn Out of overspannenheid. Wanneer de werkgever bereid is de kosten te betalen, zal ik na het eerste gesprek in overleg met jou en je werkgever een offerte opstellen voor de werkgever en zullen de kosten direct aan de werkgever in rekening gebracht worden.