HEALING OP AFSTAND + KAARTREADING --> NU 50% KORTING!

 

Healing op afstand gedurende 2 achtereen volgende dagen, intense energetsiche healing incl. reading en kaartlegging per mail van mijn waarnemingen. 

 

De effecten van een afstandsheling zijn hetzelfde als bij een directe behandeling. Voor mij is het geen verschil of ik je in de praktijk behandel of op afstand. Ik stem me af op jouw energie. Zit je in een transformatieproces en kun je wel wat extra hulp hierbij gebruiken? Dan is deze sessie ook uitermate geschikt. 
Healing werkt op het energieniveau en kan daardoor een goede behandelmethode zijn bij vele uiteenlopende klachten. Healing op afstand is fijn voor iedereen! Ik heb al veel mooie en bijzondere afstandshealingen mogen geven. Mag ik jou daarbij ook een stukje helderheid, inzichten en/of advies geven middels een kaartreading? Maak dan zeker gebruik van deze actie!
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Dag 1. Aurahealing en chakra healing & kaartreading met verslag per mail 
Dag 2. Engelenhealing met verslag per mail
 
Graag ontvang ik per mail jouw naam, geboortedatum en foto. Je kunt deze sturen naar: natasjavanlatum@hotmail.com Je krijgt van mij dan de instructies qua voorbereiding op de healing.
 
Bijdrage voor deze sessies: 
Nu 50 euro (ipv 100 euro). De betaling gaat via een "tikkie". We maken een afspraak voor de healing en op dezelfde dag ontvang je ook de reading. Voor de Engelenhealing is het niet nodig om een aparte afspraak te maken. Het verslag krijg je ook weer per mail toegestuurd. 
Kies je enkel voor de aura en chakra healing dan betaal je nu 25 euro.
 

Deze actie geldt voor de maanden april en mei 2020.