1 OP 1 INWIJDING OP AFSTAND INCLUSIEF WERKMAP, CERTIFICAAT & PERSOONLIJKE READING BOODSCHAP

 

 

AARTSENGEL MICHAËL 

 

Met deze inwijding wordt je verbonden met de energie van de krachtige Aartsengel Michaël. De energie van AE Michaël is helder en vol kracht, oplossend en tegelijk beschermend. 

 

inclusief certificaat, werkmap met allerlei informatie, persoonlijke korte reading boodschap en een fijne door mij ingesproken meditatie.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De energiestroom van de inwijding verloopt normaal gesproken ca. 30 tot 45 minuten. Je voelt waarschijnlijk een kriebel of warmte aan je chakra’s en/of lichaam. Veel mensen mogen prachtige dingen zien en/of voelen (denk hierbij aan bijvoorbeeld kleuren en beelden). Tevens krijg je van mij nog een persoonlijke reading boodschap.

 
Waarom afstandsinwijdingen?
 
Afstandsinwijdingen kun je ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving. Er zijn geen invloeden die eventuele blokkades oproepen. De aandacht is volledig op jezelf en de te ontvangen energie gericht. De inwijdingen op afstand worden als zeer krachtig ervaren. Een ander voordeel is dat je zelf de tijd kunt bepalen van de inwijding. Je bent niet langer afhankelijk van cursusdata. Nog een voordeel is dat de kosten lager zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan vervoer en andere bijkomende kosten. Afstandsinwijdingen zijn net zo effectief als persoonlijke inwijdingen op locatie.


 
Hoe kan jij Je voorbereiden op een Inwijding op afstand?
 
Je maakt voor een persoonlijke inwijding een afspraak met mij waarna ik je verder informeer.

  • Bijdrage: Eur 44 

 

 

inclusief certificaat, werkmap met allerlei informatie, persoonlijke reading boodschap en een fijne door mij ingesproken meditatie.

 

Wil jij deze inwijding zelf ook doorgeven, bijvoorbeeld in jouw praktijk zodat nog meer mensen deze mooie ervaring mogen ontvangen? Dit is zeker mogelijk. Laat het me even weten.

 

 

Enkele klantervaringen die ik mocht plaatsen:

 

Hoi Natasja, 
Kon mij zelf goed ontspannen. 
Zag eerst allemaal paars, na dien een diepe kleur groen en toen de engel met wit en goud. 
Later voelde ik kracht van uit mijn handen opstijgen. 
De persoonlijke boodschap klopte en ik kan daar verder mee. Ik heb het als prettig ervaren. 
Groetjes Constance

 

In een woord wauw! Ik voelde de aanwezigheid en ik zag veel kleuren. Dank je wel voor deze mooie ervaring.

MVG Tonnie

 

Goedemiddag. Wist niet goed wat ik verwachten moest. Maar dit heeft diepe indruk gemaakt op mij hoor. Ik werd zelf emotioneel en er kwamen allerlei herinneringen naar boven. Blij dat ik toch de stap heb gezet.

Wilma

 

Ik vond het een hele belevenis. Vooral de boodschap die je me doorgaf was zo treffend en raak. Dank je wel Natasja.

Groetjes van Elana